Büyükşehir Personeline Deprem Eğitimi

BÜYÜKŞEHİR 06.03.2020 - 15:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir Personeline Deprem Eğitimi

BağlantıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm personeline deprem bilinçlendirme eğitimi veriyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik deprem bilinçlendirme eğitimine başladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda1 hafta boyunca 2 ayrı oturumla gerçekleştirilen eğitimlerde Türkiye Afete Müdahale Planları (TAMP) ve Denizli Afete Müdahale Planları (DAMP) konularında Büyükşehir Belediyesinin görevleri, deprem bilgisi ve deprem bilinci ile ilgili bilgilendirmenin yanı sıra deprem öncesi, anı ve sonrasında yapılması gereken konular hakkında eğitimler veriliyor.     “Deprem konusunda bilinçlenmek önemli”   Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Ülkemiz deprem kuşağında, Denizli ise tehlike riski yüksek bölgede yer alıyor. Depreme karşı tedbirlerimizi almamız gerekiyor" dedi. Alınacak tedbir ve eğitimlerle depremin bir afete dönüşmesinin önlenmesi gerektiğini vurgulayan Gökoğlan, bu eğitimlerin çok önemli olduğunu ve olası bir afet durumunda hayat kurtaracağını anlattı.

BağlantıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm personeline deprem bilinçlendirme eğitimi veriyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik deprem bilinçlendirme eğitimine başladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda1 hafta boyunca 2 ayrı oturumla gerçekleştirilen eğitimlerde Türkiye Afete Müdahale Planları (TAMP) ve Denizli Afete Müdahale Planları (DAMP) konularında Büyükşehir Belediyesinin görevleri, deprem bilgisi ve deprem bilinci ile ilgili bilgilendirmenin yanı sıra deprem öncesi, anı ve sonrasında yapılması gereken konular hakkında eğitimler veriliyor.

 

 

“Deprem konusunda bilinçlenmek önemli”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Ülkemiz deprem kuşağında, Denizli ise tehlike riski yüksek bölgede yer alıyor. Depreme karşı tedbirlerimizi almamız gerekiyor" dedi. Alınacak tedbir ve eğitimlerle depremin bir afete dönüşmesinin önlenmesi gerektiğini vurgulayan Gökoğlan, bu eğitimlerin çok önemli olduğunu ve olası bir afet durumunda hayat kurtaracağını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.