Büyükşehir Sağlık Çalışanlarından Örnek Davranış

DENİZLİ 03.10.2019 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir Sağlık Çalışanlarından Örnek Davranış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansının sağlık çalışanları, göreve gittiği sırada meydana gelen kazada yaralanan gence ilk müdahalesini yaptı.     Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansının çalışanları örnek bir davranış sergiledi. Olay, bugün saat 15.45  sıralarında Denizli Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansında görevli Hüseyin Akın ve Fatih Tozan, Honaz ilçesinin Kaklık Mahallesi'ne göreve gittiği sırada motosiklet kazası olduğunu gördü. Büyükşehir Belediyesinin sağlık çalışanları, hemen yolda yaralı olarak yatan Ahmet Y'nin ilk müdahalesini yaptı. Yaralı, kısa süre sonra olay yerine gelen ambulansa teslim edildi.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansının sağlık çalışanları, göreve gittiği sırada meydana gelen kazada yaralanan gence ilk müdahalesini yaptı.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansının çalışanları örnek bir davranış sergiledi. Olay, bugün saat 15.45  sıralarında Denizli Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ne bağlı hizmet veren hasta nakil ambulansında görevli Hüseyin Akın ve Fatih Tozan, Honaz ilçesinin Kaklık Mahallesi'ne göreve gittiği sırada motosiklet kazası olduğunu gördü. Büyükşehir Belediyesinin sağlık çalışanları, hemen yolda yaralı olarak yatan Ahmet Y'nin ilk müdahalesini yaptı. Yaralı, kısa süre sonra olay yerine gelen ambulansa teslim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.