Büyükşehir sokak hayvanlarını da unutmadı

BÜYÜKŞEHİR 26.05.2020 - 00:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir sokak hayvanlarını da unutmadı

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, her zaman olduğu gibi sokak hayvanlarını da unutmadı.   Kovid-19 tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı tatilinin yaşanacağı 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının da mağdur olmaması için çalışıyor. Can dostları için besleme çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanları için koyduğu su kaplarını da düzenli olarak kontrol etmeyi ihmal etmiyor.     “Can dostlarımızın ihtiyaçlarını da karşılıyoruz”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı tatilinin yaşanacağı 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için tüm ekipleriyle birlikte sahada olduklarını söyledi. Bu süreçte can dostlarını da ihmal etmediklerini, herkesin evinde olmasından dolayı sokak hayvanlarının zor durumda kalmaması için de çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Allah'ımın bize emaneti olan can dostlarımızı da unutmadık" ifadelerini kullandı.    

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, her zaman olduğu gibi sokak hayvanlarını da unutmadı.

 

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı tatilinin yaşanacağı 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının da mağdur olmaması için çalışıyor. Can dostları için besleme çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanları için koyduğu su kaplarını da düzenli olarak kontrol etmeyi ihmal etmiyor.

 

 

“Can dostlarımızın ihtiyaçlarını da karşılıyoruz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı tatilinin yaşanacağı 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için tüm ekipleriyle birlikte sahada olduklarını söyledi. Bu süreçte can dostlarını da ihmal etmediklerini, herkesin evinde olmasından dolayı sokak hayvanlarının zor durumda kalmaması için de çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Allah'ımın bize emaneti olan can dostlarımızı da unutmadık" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.