Büyükşehir Yalçın Gökçebağ’ı hemşehrileriyle buluşturuyor

SANAT 24.11.2016 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir Yalçın Gökçebağ’ı hemşehrileriyle buluşturuyor

Büyükşehir Yalçın Gökçebağ’ı hemşehrileriyle buluşturuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya’nın yağlı boya resim ve fotoğraflarından oluşan karma bir sergi düzenliyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya’nın eserlerinden oluşan karma bir sergi düzenliyor. Yağlı boya resimler ile fotoğraflardan oluşan sergi, 25 Kasım 2016 Cuma günü (yarın) saat 17.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda törenle açılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu karma sergi, 25 Kasım-01 Aralık 2016 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda ziyaret edilebilecek.
Büyükşehir Yalçın Gökçebağ’ı hemşehrileriyle buluşturuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya’nın yağlı boya resim ve fotoğraflarından oluşan karma bir sergi düzenliyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya’nın eserlerinden oluşan karma bir sergi düzenliyor. Yağlı boya resimler ile fotoğraflardan oluşan sergi, 25 Kasım 2016 Cuma günü (yarın) saat 17.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda törenle açılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu karma sergi, 25 Kasım-01 Aralık 2016 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.