Büyükşehir Zabıta’dan örnek davranış

DENİZLİ 15.02.2017 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyükşehir Zabıta’dan örnek davranış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına katılarak örnek bir davranış sergiledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayıhan Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Daire Başkanı Özkan Tosun ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 83 personel katıldı. Kızılay’ın kan stoklarında yaşanacak azalmanın insan hayatı için bir risk oluşturduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, kan stoklarındaki azalmadan dolayı yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.     Bağışları periyodik olarak devam edecek   Kampanyaya destek veren personele teşekkür eden Tosun, “Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak, birimimize bağlı 83 personelimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Periyodik olarak bu bağışlarımız devam edecek” dedi.    
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına katılarak örnek bir davranış sergiledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayıhan Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Daire Başkanı Özkan Tosun ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 83 personel katıldı. Kızılay’ın kan stoklarında yaşanacak azalmanın insan hayatı için bir risk oluşturduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, kan stoklarındaki azalmadan dolayı yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

 

 

Bağışları periyodik olarak devam edecek

 

Kampanyaya destek veren personele teşekkür eden Tosun, “Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak, birimimize bağlı 83 personelimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Periyodik olarak bu bağışlarımız devam edecek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.