Buzlanma nedeniyle 20 araç yolda mahsur kaldı

DENİZLİ 21.12.2016 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buzlanma nedeniyle 20 araç yolda mahsur kaldı

denizli haber / denizli 20 haber / Buzlanma nedeniyle 20 araç yolda mahsur kaldı

Denizli Çivril İlçesi'nde yağan kar yağışı sonrası buzlanan yollar nedeniyle 20 araç yolda kaldı.   Bugün yağan kar nedeniyle ilçelerde görülen yoğun kar yağışı yollarda buzlanmaya neden oldu. Çivril ilçesi Denizler Mahallesi mevkiinde yolların buz tutması sonucu 1 araç tek taraflı kaza yaparken, yaklaşık 20 araç yolda mahsur kaldı. İddialara göre Karayolları ekiplerinin geç gelmesi ve yolları tuzlamaması nedeni ile yollar buz tuttu. Bu nedenle  seyir halindeki araçlar buzlu yolda ilerleyemeyince, uzun kuyruk oluştu.  Toplu taşıma araçları ile yolculuk yapan bazı vatandaşlar yaya olarak gidecekleri yere ulaştı.   Saat 11.00 sularında olay yerine gelen Karayolları ekipleri buzlu yola tuz döktükten sonra yollar açılarak, araçlar yollarına devam etti.    
denizli haber / denizli 20 haber / Buzlanma nedeniyle 20 araç yolda mahsur kaldı

Denizli Çivril İlçesi'nde yağan kar yağışı sonrası buzlanan yollar nedeniyle 20 araç yolda kaldı.

 

Bugün yağan kar nedeniyle ilçelerde görülen yoğun kar yağışı yollarda buzlanmaya neden oldu. Çivril ilçesi Denizler Mahallesi mevkiinde yolların buz tutması sonucu 1 araç tek taraflı kaza yaparken, yaklaşık 20 araç yolda mahsur kaldı. İddialara göre Karayolları ekiplerinin geç gelmesi ve yolları tuzlamaması nedeni ile yollar buz tuttu. Bu nedenle  seyir halindeki araçlar buzlu yolda ilerleyemeyince, uzun kuyruk oluştu.  Toplu taşıma araçları ile yolculuk yapan bazı vatandaşlar yaya olarak gidecekleri yere ulaştı.

 

Saat 11.00 sularında olay yerine gelen Karayolları ekipleri buzlu yola tuz döktükten sonra yollar açılarak, araçlar yollarına devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.