ÇITAK PAZAR YERİ AÇILDI!

DENİZLİ 18.04.2018 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

ÇITAK PAZAR YERİ AÇILDI!

Çivril Belediyesi tarafından yapımını tamamladığı Çıtak Pazar Yerini  hizmete açtı.   Çivril Belediyesi, 2018 Mart ayı itibariyle yazın sıcaktan ve güneşten, kışın yağmurdan ve çamurdan mahallesini, vatandaşlarını daha konforlu bir atmosferde pazar alışverişini yapmaları için Çıtak halkına daha rahat edebileceği bir pazar yeri haline getirdi. Çivril İlçesi Çıtak Mahallesi'nde 2.400 metrekare alana sahip pazar yeri, pazarcı esnafları da alan genişliği sayesinde araçlarıyla malzemelerini kolaylıkla taşıyabileceklerdir. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ;" Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her çalışmada önceliği halkımıza verdik. Halka dokunan, pozitif katkılar sunan projeler ürettik. Bunlardan biri de Çıtak pazar yeridir. Yapılan pazar yerimiz tüm Çivril halkına ve Çıtak mahallesine hayırlı olsun." Dedi.
Çivril Belediyesi tarafından yapımını tamamladığı Çıtak Pazar Yerini  hizmete açtı.
 
Çivril Belediyesi, 2018 Mart ayı itibariyle yazın sıcaktan ve güneşten, kışın yağmurdan ve çamurdan mahallesini, vatandaşlarını daha konforlu bir atmosferde pazar alışverişini yapmaları için Çıtak halkına daha rahat edebileceği bir pazar yeri haline getirdi. Çivril İlçesi Çıtak Mahallesi'nde 2.400 metrekare alana sahip pazar yeri, pazarcı esnafları da alan genişliği sayesinde araçlarıyla malzemelerini kolaylıkla taşıyabileceklerdir.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ;" Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her çalışmada önceliği halkımıza verdik. Halka dokunan, pozitif katkılar sunan projeler ürettik. Bunlardan biri de Çıtak pazar yeridir. Yapılan pazar yerimiz tüm Çivril halkına ve Çıtak mahallesine hayırlı olsun." Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.