Cahit Özkan: “24 Haziran Zaferimiz, Milletin Zaferi Olacak”

SİYASET 09.06.2018 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cahit Özkan: “24 Haziran Zaferimiz, Milletin Zaferi Olacak”

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Özkan, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti yönetim kurulu üyeleri  ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte 24 Haziran seçimleri öncesinde Çivril ve Bekilli ilçelerimizin farklı mahallelerine ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.   Ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkan, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinden gelen, bölgenin sorunlarıyla ilgili  taleplerini yerinde dinledi.   “HER DAİM YANIMIZDA OLAN HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM” Ziyaretlerinde, mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek, yürüttükleri çalışmalara ilişkin, mahalle sakinlerine bilgiler veren, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan “ Bu tür mahalle buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini  ve sürekli olarak vatandaşların arasında olmaya büyük özen gösterdiklerini anlattı. Ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar alırken, bölgenin sorunlarına ilişkin bazı taleplerle ilgili olarak ise ilgili kurumların yetkililerini arayarak bilgiler aldı.    HİZMET İÇİN VARIZ Ziyaretleri sırasında, vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Her hafta yaptığımız gibi bu hafta da mahallelerimizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Belediye Başkanlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız gayet mutlu durumda. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi.   HALK YAPILAN HİZMETİN FARKINDA “2019 yılı çok olağanüstü bir süreç olacaktır. Hizmetlerimizin tüm halkımız tarafından görülüyor hamdolsun. Her seçimde oyumuzu eskisine oranla artırarak hükümet olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 52 oy alarak kazandık. Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecindeki duruşu ve dirayetinden sonra, halkının desteğini arkasına daha fazla almıştır. Ve bu durum 24 Haziran seçimlerinde alacağı oy oranını daha yukarılara çekecektir. Son seçimde aldığımız oy oranından sonra, bu oy oranını daha da yukarılara çekerek, 24 Haziran seçiminden mutlak bir zaferle ayrılma gayreti içerisindeyiz.”dedi.  

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Özkan, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti yönetim kurulu üyeleri  ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte 24 Haziran seçimleri öncesinde Çivril ve Bekilli ilçelerimizin farklı mahallelerine ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkan, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinden gelen, bölgenin sorunlarıyla ilgili  taleplerini yerinde dinledi.

 

“HER DAİM YANIMIZDA OLAN HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretlerinde, mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek, yürüttükleri çalışmalara ilişkin, mahalle sakinlerine bilgiler veren, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan “ Bu tür mahalle buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini  ve sürekli olarak vatandaşların arasında olmaya büyük özen gösterdiklerini anlattı. Ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar alırken, bölgenin sorunlarına ilişkin bazı taleplerle ilgili olarak ise ilgili kurumların yetkililerini arayarak bilgiler aldı. 

 

HİZMET İÇİN VARIZ

Ziyaretleri sırasında, vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Her hafta yaptığımız gibi bu hafta da mahallelerimizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Belediye Başkanlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız gayet mutlu durumda. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi.
 

HALK YAPILAN HİZMETİN FARKINDA

“2019 yılı çok olağanüstü bir süreç olacaktır. Hizmetlerimizin tüm halkımız tarafından görülüyor hamdolsun. Her seçimde oyumuzu eskisine oranla artırarak hükümet olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 52 oy alarak kazandık. Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecindeki duruşu ve dirayetinden sonra, halkının desteğini arkasına daha fazla almıştır. Ve bu durum 24 Haziran seçimlerinde alacağı oy oranını daha yukarılara çekecektir. Son seçimde aldığımız oy oranından sonra, bu oy oranını daha da yukarılara çekerek, 24 Haziran seçiminden mutlak bir zaferle ayrılma gayreti içerisindeyiz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.