Cahit Özkan'dan Çanakkale zaferi mesajı

GÜNDEM 18.03.2017 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cahit Özkan'dan Çanakkale zaferi mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Özkan mesajında; “Bu topraklar her zaman hakikatli ve yiğit insanlar yetiştirmiştir. Öyle ki; ecdadımızdan bizlere, bu topraklarda hürriyetin ve adaletin anlamını ve değerini bilen nesiller hüküm sürmüştür.   Üzerinde yaşadığımız bu mübarek toprak, tarih boyunca verilen sayısız şehit ile vatanlaşmış ve anlam kazanmıştır.   Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi de, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı kahramanlık destanıdır.   “Çanakkale Geçilmez” dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir.   Şanlı zaferin 102’nci yılında, ülkemiz üzerindeki her türlü şer odaklarının kötü emellerine karşı daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için durmaksızın çalışacağız. Gelecek kuşaklara Çanakkale’yi, Kut-ü Amare’yi, 15 Temmuz’u ve nice zaferlerimizi anlatacağız, unutturmayacağız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı
AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Özkan mesajında; “Bu topraklar her zaman hakikatli ve yiğit insanlar yetiştirmiştir. Öyle ki; ecdadımızdan bizlere, bu topraklarda hürriyetin ve adaletin anlamını ve değerini bilen nesiller hüküm sürmüştür.

 

Üzerinde yaşadığımız bu mübarek toprak, tarih boyunca verilen sayısız şehit ile vatanlaşmış ve anlam kazanmıştır.

 

Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi de, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı kahramanlık destanıdır.

 

“Çanakkale Geçilmez” dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir.

 

Şanlı zaferin 102’nci yılında, ülkemiz üzerindeki her türlü şer odaklarının kötü emellerine karşı daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için durmaksızın çalışacağız. Gelecek kuşaklara Çanakkale’yi, Kut-ü Amare’yi, 15 Temmuz’u ve nice zaferlerimizi anlatacağız, unutturmayacağız.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.