Cahit Özkan Genel Kurulda Sarayköy’ü Anlattı

DENİZLİ 11.11.2016 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cahit Özkan Genel Kurulda Sarayköy’ü Anlattı

denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan Genel Kurulda Sarayköy’ü Anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan Denizli'nin Sarayköy ilçesini TBMM Genel Kurulu’nda tanıttı. Denizli Milletvekili Özkan, Sarayköy’ün şifa yüklü kaplıcalarına ve tarihî mekânlarına milletvekillerini davet etti.     Türkiye’nin en zengin jeotermal kaynaklarına sahip olan Denizli’nin Sarayköy ilçesi, kentin batıya açılan kapısı konumunda… Verimle toprak arazileri, zengin yeraltı kaynakları, şifalı termal suları, doğal ve tarihi güzelliklerine ön plana çıkan Sarayköy ilçesi bölgenin en önemli yerleşim yeri durumunda… Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşmasında Sarayköy ilçesinin bu özelliklerine dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, milletvekillerini buraya davet etti.   AK Parti milletvekilini Sarayköy’e davet etti “İlçemizde bulunan otel ve kaplıcalardaki şifalı kükürtlü su ve çamurlar cilt hastalıkları, kalp-damar rahatsızları, solunum ve sindirim yolu rahatsızlıkları, kas ve kemik rahatsızlıkları gibi onlarca hastalığa şifa kaynağı olmaktadır.” diyen Özkan, Sarayköy’ün tarihi dokusuna da işaret etti. İlçede Attuda Antik Kenti, Roma Dönemi'nin en tarihî köprüsü ve Sultan Sarıbaba Türbesi’nin de bulunduğunu ifade eden Denizli Milletvekili; vekilleri, şifa yüklü kaplıcaların ve tarihî mekânların bulunduğu Sarayköy ilçesine davet etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan Genel Kurulda Sarayköy’ü Anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan Denizli'nin Sarayköy ilçesini TBMM Genel Kurulu’nda tanıttı. Denizli Milletvekili Özkan, Sarayköy’ün şifa yüklü kaplıcalarına ve tarihî mekânlarına milletvekillerini davet etti.

 

 

Türkiye’nin en zengin jeotermal kaynaklarına sahip olan Denizli’nin Sarayköy ilçesi, kentin batıya açılan kapısı konumunda… Verimle toprak arazileri, zengin yeraltı kaynakları, şifalı termal suları, doğal ve tarihi güzelliklerine ön plana çıkan Sarayköy ilçesi bölgenin en önemli yerleşim yeri durumunda… Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşmasında Sarayköy ilçesinin bu özelliklerine dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, milletvekillerini buraya davet etti.

 

AK Parti milletvekilini Sarayköy’e davet etti

“İlçemizde bulunan otel ve kaplıcalardaki şifalı kükürtlü su ve çamurlar cilt hastalıkları, kalp-damar rahatsızları, solunum ve sindirim yolu rahatsızlıkları, kas ve kemik rahatsızlıkları gibi onlarca hastalığa şifa kaynağı olmaktadır.” diyen Özkan, Sarayköy’ün tarihi dokusuna da işaret etti. İlçede Attuda Antik Kenti, Roma Dönemi'nin en tarihî köprüsü ve Sultan Sarıbaba Türbesi’nin de bulunduğunu ifade eden Denizli Milletvekili; vekilleri, şifa yüklü kaplıcaların ve tarihî mekânların bulunduğu Sarayköy ilçesine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.