Cahit Özkan Memur-Sen Teşkilatı ile Buluştu

DENİZLİ 27.12.2019 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cahit Özkan Memur-Sen Teşkilatı ile Buluştu

Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan Memur-Sen Denizli teşkilatı ile buluştu. Gündeme ilişkin konularda bilgilendirmelerde bulunan Özkan,  teşkilatların taleplerini ve kamuda yaşanan problemleri dinledi.   Programda konuşan Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş,  Ülkenin içinden geçtiği önemli süreçlerde kurumsal tavır aldıklarını belirterek,  milletin değerlerini öncelediklerini,  vesayet odakları,  kumpas çeteleri,  millet ve milletin milli değerleriyle sorunu olanlarla her dönem mücadele ettiklerine değindi. "Özelde üyesi,  genelde Ülkesi için çalışan bir teşkilat olarak,  duruşumuzu hiç bir zaman ortama,  günün şartlarına ve konjektüre göre belirlemedik. Dün nerdeysek bugünde aynı noktadayız" ifadelerini kullandı.   17 yılda yerli ve milli birçok projeye imza attıklarını belirten Özkan,  "Milletin efendisi değil,  milletin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Geldiğimiz nokta hayal dahi edilemeyen noktalardı, milletimizden aldığımız güç ile bu hedeflere adım adım ulaştık" dedi.   Memur-Sen teşkilatının sorularını cevaplayan Özkan,  istişareden duyduğu memnuniyeti belirtti.   Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği Sayın Özkan'a üzerinde özellikle durduğu konularda taleplerini iletti.   - Kamuda sözleşmeli istihdamın son bulması gerektiğini,  mağduriyetlere çözüm üretilmesi gerektiğini,   - 4688 sayılı yasanın toplu sözleşme hükümlerinin günün şartlarını taşımadığını, çalışanın lehine olacak güncellemelerin yapılması gerektiğini,   - 31 Mart yerel seçimlerinden sonra el değiştiren belediyelerde işçi kıyımı olduğunu,  çalışanın ekmeğinin siyasete alet edildiğini,  siyaset kurumunun ve hükümetin bu konuda çalışanları kara kışta kara kara düşünmekten kurtaracak bir adım atması gerektiğini,   - 3600 ek göstergenin kamu çalışanlarının tamamını kapsayacak şekilde biran önce verilmesi gerektiği konularında özel taleplerini belirtti.   Memur-Sen hizmet kolları başkanlarıyla özel bir görüşmede gerçekleştiren Özkan,  yerelde yaşanan sorunları özel olarak dinledi.   Toplantıya katılımlarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Öselmiş,  Ak Parti Grup Başkan Vekili,  Denizli Milletvekili Cahit Özkan'a katılımları ve bilgilendirmeleri için teşekkür ettiklerini belirtti.      

Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan Memur-Sen Denizli teşkilatı ile buluştu. Gündeme ilişkin konularda bilgilendirmelerde bulunan Özkan,  teşkilatların taleplerini ve kamuda yaşanan problemleri dinledi.

 

Programda konuşan Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş,  Ülkenin içinden geçtiği önemli süreçlerde kurumsal tavır aldıklarını belirterek,  milletin değerlerini öncelediklerini,  vesayet odakları,  kumpas çeteleri,  millet ve milletin milli değerleriyle sorunu olanlarla her dönem mücadele ettiklerine değindi. "Özelde üyesi,  genelde Ülkesi için çalışan bir teşkilat olarak,  duruşumuzu hiç bir zaman ortama,  günün şartlarına ve konjektüre göre belirlemedik. Dün nerdeysek bugünde aynı noktadayız" ifadelerini kullandı.

 

17 yılda yerli ve milli birçok projeye imza attıklarını belirten Özkan,  "Milletin efendisi değil,  milletin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Geldiğimiz nokta hayal dahi edilemeyen noktalardı, milletimizden aldığımız güç ile bu hedeflere adım adım ulaştık" dedi.

 

Memur-Sen teşkilatının sorularını cevaplayan Özkan,  istişareden duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği Sayın Özkan'a üzerinde özellikle durduğu konularda taleplerini iletti.

 

- Kamuda sözleşmeli istihdamın son bulması gerektiğini,  mağduriyetlere çözüm üretilmesi gerektiğini,

 

- 4688 sayılı yasanın toplu sözleşme hükümlerinin günün şartlarını taşımadığını, çalışanın lehine olacak güncellemelerin yapılması gerektiğini,

 

- 31 Mart yerel seçimlerinden sonra el değiştiren belediyelerde işçi kıyımı olduğunu,  çalışanın ekmeğinin siyasete alet edildiğini,  siyaset kurumunun ve hükümetin bu konuda çalışanları kara kışta kara kara düşünmekten kurtaracak bir adım atması gerektiğini,

 

- 3600 ek göstergenin kamu çalışanlarının tamamını kapsayacak şekilde biran önce verilmesi gerektiği konularında özel taleplerini belirtti.

 

Memur-Sen hizmet kolları başkanlarıyla özel bir görüşmede gerçekleştiren Özkan,  yerelde yaşanan sorunları özel olarak dinledi.

 

Toplantıya katılımlarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Öselmiş,  Ak Parti Grup Başkan Vekili,  Denizli Milletvekili Cahit Özkan'a katılımları ve bilgilendirmeleri için teşekkür ettiklerini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.