Çal Belediyespor 3 Traktörsazi 1

SPOR 13.09.2018 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal Belediyespor 3 Traktörsazi 1

Denizli Süper Amatör Küme ekiplerinden Çal Belediyespor, İran’da yaşayan Türkler’in takımı olan Traktörsazi ile Çal Stadı’nda oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.   Afyon’da kamp yapan Traktörsazi, Çal Belediyespor’un daveti üzerine Çal’a gelerek maç yaptı. Çal İlçe Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi Çal Garası 3-1 kazandı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, bu maçın lig için ölçü olmadığını söyleyerek, “Eksiklerimizi gördük. Bazı mevkilere takviyeler yapacağız” dedi.     Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “Türk soydaşlarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Maçın skoru önemli değil. Önemli olan iki ülke arasında, kardeşlik ve dostluk adına köprüler kurmak. Azeri Türkleri’nin takımı olan Traktörsazi’ye İran liginde başarı diliyoruz” diye konuştu.      

Denizli Süper Amatör Küme ekiplerinden Çal Belediyespor, İran’da yaşayan Türkler’in takımı olan Traktörsazi ile Çal Stadı’nda oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

 

Afyon’da kamp yapan Traktörsazi, Çal Belediyespor’un daveti üzerine Çal’a gelerek maç yaptı. Çal İlçe Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi Çal Garası 3-1 kazandı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, bu maçın lig için ölçü olmadığını söyleyerek, “Eksiklerimizi gördük. Bazı mevkilere takviyeler yapacağız” dedi.

 

 

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “Türk soydaşlarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Maçın skoru önemli değil. Önemli olan iki ülke arasında, kardeşlik ve dostluk adına köprüler kurmak. Azeri Türkleri’nin takımı olan Traktörsazi’ye İran liginde başarı diliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.