Çal'da çıkan yangında yaşlı kadın hastanelik oldu

DENİZLİ 02.05.2018 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal'da çıkan yangında yaşlı kadın hastanelik oldu

Evde tek başına yaşayan yaşlı kadının evinde, şofbenden kaynaklanan kıvılcım kısa sürede evi sardı. Dumandan etkilenen yaşlı kadın mahalleli tarafından baygın halde bulundu.   Çal İlçesi Selcan Mahallesi’nde müstakil bir evde  çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.   İddialara göre, Selcan Mahallesinde tek başına yaşayan 75 yaşındaki Fatma Ş.’ye ait evde elektrikli şofbenden dolayı elektrik aksamından dumanlar yükselmeye başladı. İçten içe yanan yangında dumanlar tüm evi sardı ve bir süre sonra yerini alevlere bıraktı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.    Bu arada dumanlarla kaplanan eve giren mahalle sakinleri Fatma Ş.’yi baygın halde evden çıkarmayı başardı.   Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin dumandan dolayı bayılma esnasında düşme sonucu yaralanmasından dolayı yaşlı kadına ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri duman nedeniyle göz gözü göremeyen eve girdi ve yangına müdahale etti. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri daha sonra soğutma işlemi uyguladı.   Meydana gelen yangında evde ağır maddi hasar oluştu. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.      

Evde tek başına yaşayan yaşlı kadının evinde, şofbenden kaynaklanan kıvılcım kısa sürede evi sardı. Dumandan etkilenen yaşlı kadın mahalleli tarafından baygın halde bulundu.

 

Çal İlçesi Selcan Mahallesi’nde müstakil bir evde  çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

 

İddialara göre, Selcan Mahallesinde tek başına yaşayan 75 yaşındaki Fatma Ş.’ye ait evde elektrikli şofbenden dolayı elektrik aksamından dumanlar yükselmeye başladı. İçten içe yanan yangında dumanlar tüm evi sardı ve bir süre sonra yerini alevlere bıraktı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

 Bu arada dumanlarla kaplanan eve giren mahalle sakinleri Fatma Ş.’yi baygın halde evden çıkarmayı başardı.

 

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin dumandan dolayı bayılma esnasında düşme sonucu yaralanmasından dolayı yaşlı kadına ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri duman nedeniyle göz gözü göremeyen eve girdi ve yangına müdahale etti. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri daha sonra soğutma işlemi uyguladı.

 

Meydana gelen yangında evde ağır maddi hasar oluştu. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.