Çal'da intihar girişimi

09.10.2018 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal'da intihar girişimi

Denizli Çal İlçesi'nde bir zabıta memuru intihar girişiminde bulundu.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Çal İlçesi, Hançalar Mahallesi'nde nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı zabıta memuru olduğu öğrenilen O.Ç kendi evinde intihar girişiminde bulundu. Kendini evinde asarak intihar girişiminde bulunan O.Ç'yi gören ailesi ve yakınları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.Çandır, yapılan ilk müdahelenin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. O.Ç'nin müşahade altında olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çal İlçesi'nde bir zabıta memuru intihar girişiminde bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Çal İlçesi, Hançalar Mahallesi'nde nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı zabıta memuru olduğu öğrenilen O.Ç kendi evinde intihar girişiminde bulundu.

Kendini evinde asarak intihar girişiminde bulunan O.Ç'yi gören ailesi ve yakınları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.Çandır, yapılan ilk müdahelenin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

O.Ç'nin müşahade altında olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.