Çal’da sarsıntılara yenik düşen ev adeta yerle bir oldu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2019 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal’da sarsıntılara yenik düşen ev adeta yerle bir oldu

Depremin etkisini htirdiği Denizli’nin Çal ilçesinde hayvan ahırı olarak kullanılan eski bir ev sarsıntılara yenik düşerek yerle bir oldu.  Mahmutgazi Mahallesi Hacılar Sokağı'nda bulunan Sıddıka Tekin’e ait olan yapıda depremin meydana getirdiği göçük oluştu. Hayvan ahırı olarak ve kullanılmayan eşyaların muhafaza edildiği ev sarsıntılar sonucu adeta yerle bir oldu. Yıkılan evde şans eseri hayvan bulunmadığı bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen olayla ilgili olarak konuşan komşu Arif Orhan, “Deprem olunca göçtü burası, kepçe gelip temizledi. Yan tarafta kalan bir tane yaşlı ninemize ait burası. Bu hale gelmesi kötü oldu.” dedi.  Olayın ardından kepçe operatörleri temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. 

Depremin etkisini htirdiği Denizli’nin Çal ilçesinde hayvan ahırı olarak kullanılan eski bir ev sarsıntılara yenik düşerek yerle bir oldu. 



Mahmutgazi Mahallesi Hacılar Sokağı'nda bulunan Sıddıka Tekin’e ait olan yapıda depremin meydana getirdiği göçük oluştu. Hayvan ahırı olarak ve kullanılmayan eşyaların muhafaza edildiği ev sarsıntılar sonucu adeta yerle bir oldu. Yıkılan evde şans eseri hayvan bulunmadığı bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen olayla ilgili olarak konuşan komşu Arif Orhan, “Deprem olunca göçtü burası, kepçe gelip temizledi. Yan tarafta kalan bir tane yaşlı ninemize ait burası. Bu hale gelmesi kötü oldu.” dedi. 


Olayın ardından kepçe operatörleri temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.