Çal'da yürekleri yakan yangın!

DENİZLİ 12.01.2017 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çal'da yürekleri yakan yangın!

Denizli Çal İlçesinde gece meydana gelen yangında evde bulunan baba,anne ve kızı hayatını kaybetti.

Olay, Çal ilçesi Dağmarmara Mahallesi'nde meydana geldi. Bu sabaha karşı 03. 30 sıralarında Halil Göktürk'e ait evde çıkan yangında, 3 kişilik bir ailenin oturduğu müstakil evde, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Yangın anında dışarı çıkan 44 yaşındaki Halil Göktürk, eşi Habibe ve 12 yaşındaki kızı Gülben evde olduğu için tekrar içeri girdi ancak bu sırada çatı çöktü. Yangında Halil Göktürk (44), Habibe Göktürk (43) ile kızı Gülben Göktürk ( 8) hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden Halil Göktür'kün 19 yaşında bir kızı daha olduğu ve Denizli'de kaldığı belirtildi.   Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına Büyükşehir Belediyesi Çal İtfaiye ekipleri müdahale etti.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Denizli Çal İlçesinde gece meydana gelen yangında evde bulunan baba,anne ve kızı hayatını kaybetti.

Olay, Çal ilçesi Dağmarmara Mahallesi'nde meydana geldi. Bu sabaha karşı 03. 30 sıralarında Halil Göktürk'e ait evde çıkan yangında, 3 kişilik bir ailenin oturduğu müstakil evde, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Yangın anında dışarı çıkan 44 yaşındaki Halil Göktürk, eşi Habibe ve 12 yaşındaki kızı Gülben evde olduğu için tekrar içeri girdi ancak bu sırada çatı çöktü. Yangında Halil Göktürk (44), Habibe Göktürk (43) ile kızı Gülben Göktürk ( 8) hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden Halil Göktür'kün 19 yaşında bir kızı daha olduğu ve Denizli'de kaldığı belirtildi.

 

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına Büyükşehir Belediyesi Çal İtfaiye ekipleri müdahale etti.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.