Çal Garası Çukur’da

SPOR 17.10.2018 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal Garası Çukur’da

Çal’ın taraftarları neredeyse dünyanın her tarafından “Çal Garası” yazılı atkılarla fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşıyor. Son olarak İstanbul’a giden Çal Garasının iki taraftarı burada Çal Garası taraftarı atkısı açtı.   Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş Vodafone Arena’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e, Çin seddinden, Amerika, Kanada ve Afrika’ya kadar Dünyanın hemen hemen her yanında fenomen olan Çalbelediyespor’a ait Çal garası atkısı açılıyor   Son olarak ÇalBelediyespor Taraftarı Ali Kayalıoğlu Hasret Vural Gültekin  Çukurdizisini Çekildiği Beyoğlu’nagiderek ‘ÇAL GARASI’ atkısı açtı.   Ali Kayalıoğlu; Sosyal Medya hesabından şu paylaşımı yaptı;  ‘Show Tv'nin Yayınladığı Çukur Dizisinin Çekildiği Beyoğlu'nun Çukur Mahallesinde Çal Garası taraftarlarımızdan Ali Kayaoglu ve Hasret Gültekin Vural çukurdan Çal Belediyesporumuza Başarılar dilediler.     MİLYONLARCA DOLAR HARCANSA BU KADAR TANITIM YAPILAMAZDI Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu Üyesi ve Çal Belediyespor federasyon delegesi ilhan Üşür, ‘Kulübümüzün İsmiyle özdeşleşen Çal Garası’nın isminin Tüm Türkiyede fenomen olup bize gönül veren tarafından dünyaya yayılması hepimizin gururunu okşuyor. Çal için milyonlarca dolar harcama yapılsa bu kadar ÇAL’ın tanıtımına etkili reklam yapılamazdı. Bu tanıtımı spora ve taraftarımızın yaratıcılığına borçluyuz bu kulüp için büyük emekler veren Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Yönetim kurulu üyeleri, Teknik heyet, futbolcu kadrosu ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.   Bir çok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garasırüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocuklardan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor.

Çal’ın taraftarları neredeyse dünyanın her tarafından “Çal Garası” yazılı atkılarla fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşıyor. Son olarak İstanbul’a giden Çal Garasının iki taraftarı burada Çal Garası taraftarı atkısı açtı.

 

Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş Vodafone Arena’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e, Çin seddinden, Amerika, Kanada ve Afrika’ya kadar Dünyanın hemen hemen her yanında fenomen olan Çalbelediyespor’a ait Çal garası atkısı açılıyor

 

Son olarak ÇalBelediyespor Taraftarı Ali Kayalıoğlu Hasret Vural Gültekin  Çukurdizisini Çekildiği Beyoğlu’nagiderek ‘ÇAL GARASI’ atkısı açtı.

 

Ali Kayalıoğlu; Sosyal Medya hesabından şu paylaşımı yaptı;  ‘Show Tv'nin Yayınladığı Çukur Dizisinin Çekildiği Beyoğlu'nun Çukur Mahallesinde Çal Garası taraftarlarımızdan Ali Kayaoglu ve Hasret Gültekin Vural çukurdan Çal Belediyesporumuza Başarılar dilediler.

 

 

MİLYONLARCA DOLAR HARCANSA BU KADAR TANITIM YAPILAMAZDI

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu Üyesi ve Çal Belediyespor federasyon delegesi ilhan Üşür, ‘Kulübümüzün İsmiyle özdeşleşen Çal Garası’nın isminin Tüm Türkiyede fenomen olup bize gönül veren tarafından dünyaya yayılması hepimizin gururunu okşuyor. Çal için milyonlarca dolar harcama yapılsa bu kadar ÇAL’ın tanıtımına etkili reklam yapılamazdı. Bu tanıtımı spora ve taraftarımızın yaratıcılığına borçluyuz bu kulüp için büyük emekler veren Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Yönetim kurulu üyeleri, Teknik heyet, futbolcu kadrosu ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bir çok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garasırüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocuklardan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.