Çal Garası: “Pazar günü özür günümüz olacak”

SPOR 04.10.2018 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal Garası: “Pazar günü özür günümüz olacak”

Denizli Süper Amatör Lig’de sezona iki beraberlik ile başlayan Çal Belediyespor, Pazar günü sahasında Yağmur İzolasyon Akhanspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Takımın tecrübeli kaptanı Yasin Üner, “Geride kalan iki maçta kaybettiğimiz 4 puan için Çal Garası’na gönül veren taraftarlarımızdan Pazar günü özür dileyeceğiz” dedi.   Çal Belediyespor’da 5.sezonunu geçiren Yasin Üner, takımın galibiyet serisini yakalayıp en kısa zamanda zirveye yerleşmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, “Bu takıma çok emek verildi ve verilmeye devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk. Bu konuda Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanımız Adnan Tatar’a, taraftarlarımıza söz verdik. Bu sözden geri dönüş yok. Pazar günü güzel futbolla maçı kazanıp, bize gönül verenlerden özür dileyeceğiz. Sarayköyspor ve Bağbaşı maçlarında berabere kaldık. Artık puan kaybına tahammül kalmadı. Tüm taraftarları maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.   Çal Belediyespor-Yağmur İzolasyon Akhanspor maçı Pazar günü saat 15.00’de Çal Stadı’nda başlayacak.    

Denizli Süper Amatör Lig’de sezona iki beraberlik ile başlayan Çal Belediyespor, Pazar günü sahasında Yağmur İzolasyon Akhanspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Takımın tecrübeli kaptanı Yasin Üner, “Geride kalan iki maçta kaybettiğimiz 4 puan için Çal Garası’na gönül veren taraftarlarımızdan Pazar günü özür dileyeceğiz” dedi.

 

Çal Belediyespor’da 5.sezonunu geçiren Yasin Üner, takımın galibiyet serisini yakalayıp en kısa zamanda zirveye yerleşmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, “Bu takıma çok emek verildi ve verilmeye devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk. Bu konuda Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanımız Adnan Tatar’a, taraftarlarımıza söz verdik. Bu sözden geri dönüş yok. Pazar günü güzel futbolla maçı kazanıp, bize gönül verenlerden özür dileyeceğiz. Sarayköyspor ve Bağbaşı maçlarında berabere kaldık. Artık puan kaybına tahammül kalmadı. Tüm taraftarları maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

Çal Belediyespor-Yağmur İzolasyon Akhanspor maçı Pazar günü saat 15.00’de Çal Stadı’nda başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.