Çal Garası Rüzgarı Esiyor

DENİZLİ 10.02.2017 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çal Garası Rüzgarı Esiyor

Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa koşan Çal Belediyespor taraftarının iki sezon önce kurduğu Çal Garası Taraftar Grubu’nun sloganı fenomen oldu.

Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa koşan Çal Belediyespor taraftarının iki sezon önce kurduğu Çal Garası Taraftar Grubu’nun sloganı fenomen oldu. İki sezon üst üste 2.Amatör Küme ve 1.Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Çal’ın taraftarları neredeyse dünyanın her tarafından “Çal Garası” yazılı atkılarla fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşıyor.      Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş VodafoneAreda’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e kadar bir çok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garasırüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocukladan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor.     AKCAN ÇOK MUTLU Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da doğan ve kendini Çallı hisseden herkesin Çal Garası olduğunu söyledi. Akcan, Çal Garası’nınfenomen olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, “Çal Garası önemli bir marka haline geldi. Bir yandan ilçemizi tanıtırken, diğer yandan yöremize özgü olan ve sadece yöremizde yetişen Çal Garası üzümünün de etkin tanıtımını yapıyoruz. Çal, Denizli, Türkiye ve yurt dışında sosyal medya hesaplarında Çal Garası atkı ve flamalarıyla fotoğraf paylaşan hemrehrilerimize teşekkür ediyorum. Çal Garası, son dönemlerin en önemli fenomenleriheline geldi” dedi.     KULÜP BAŞKANI GURURLU Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Türkiye’de hemen her profesyonel takımın lakabının olduğunu hatırlattı, “Örneğin Galatasaray’ın sembolü aslan, Beşiktaş’ın ki kartal, Fenerbahçe’nin ki kanarya, Denizlispor’un ki horoz ise, Çal’ın da sembolü Çal Garası oldu. Hemşehrilerimizin bu markaya sahiplenmesi hepimize büyük gurur yaşatıyor” diye konuştu.        
Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa koşan Çal Belediyespor taraftarının iki sezon önce kurduğu Çal Garası Taraftar Grubu’nun sloganı fenomen oldu.

Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa koşan Çal Belediyespor taraftarının iki sezon önce kurduğu Çal Garası Taraftar Grubu’nun sloganı fenomen oldu. İki sezon üst üste 2.Amatör Küme ve 1.Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Çal’ın taraftarları neredeyse dünyanın her tarafından “Çal Garası” yazılı atkılarla fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşıyor.

 

 

 Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş VodafoneAreda’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e kadar bir çok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garasırüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocukladan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor.

 

 

AKCAN ÇOK MUTLU

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal’da doğan ve kendini Çallı hisseden herkesin Çal Garası olduğunu söyledi. Akcan, Çal Garası’nınfenomen olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, “Çal Garası önemli bir marka haline geldi. Bir yandan ilçemizi tanıtırken, diğer yandan yöremize özgü olan ve sadece yöremizde yetişen Çal Garası üzümünün de etkin tanıtımını yapıyoruz. Çal, Denizli, Türkiye ve yurt dışında sosyal medya hesaplarında Çal Garası atkı ve flamalarıyla fotoğraf paylaşan hemrehrilerimize teşekkür ediyorum. Çal Garası, son dönemlerin en önemli fenomenleriheline geldi” dedi.

 

 

KULÜP BAŞKANI GURURLU

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, Türkiye’de hemen her profesyonel takımın lakabının olduğunu hatırlattı, “Örneğin Galatasaray’ın sembolü aslan, Beşiktaş’ın ki kartal, Fenerbahçe’nin ki kanarya, Denizlispor’un ki horoz ise, Çal’ın da sembolü Çal Garası oldu. Hemşehrilerimizin bu markaya sahiplenmesi hepimize büyük gurur yaşatıyor” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.