Çalınan otomobilinin izini dedektif gibi sürdü

DENİZLİ 12.10.2016 - 08:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çalınan otomobilinin izini dedektif gibi sürdü

denizli haber / denizli 20 haber / Çalınan otomobilinin izini dedektif gibi sürdü

Denizli’de çalınan otomobilini bulmak için dedektif gibi iz sürdü ve otomobilini çalan kişiler, bir benzin istasyonunda yakıt alırken yakaladı. Hırsızlar kaçtı ama otomobilini almayı başardı.   Denizli Sevindik Mahallesi’nde evinin önünde çalınan otomobilini bulmak için emniyet birimlerine haber veren Uğur Atagül isimli vatandaş, kendiside boş durmadı. Uğur Atagül, arkadaşları ile birlikte harekete geçerek Denizli’de dedektif gibi iz sürdüler. Denizli’nin çıkışlarını kapatan Atagül ve arkadaşları bir taraftan da otomobili bulmak için, Denizli’yi alt üst ettiler.Çalınan otomobilini kendi imkanları ile 7 saat içerisinde buldu.   Dün akşam 20.00 sularında Akkonak Mahallesi Çıtır ekmek civarlarında görüldüğünü haber alan Atagül, o bölgeye doğru hareket etti. Otomobilini gören Uğur Atagül ve arkadaşları olaya hemen müdahale etmeyerek hırsızları takibe aldı. Oto hırsızları Bahçelievler Mahallesi 29 Ekim Bulvarı’nda bulunan benzin istasyonuna girerek benzin almak isterken müdahale edildi. Atagül ve arkadaşlarını gören hırsızlar otomobili bırakıp kaçtılar. Hırsızları yakalamayı başaramasa da otomobiline kavuşan Atagül sevinerek Allaha şükretti.   İşin ilginç tarafı hırsızlar, çalınan otomobilin plakasını değiştiren hırsızlar 42 AOP 85 olan otomobili 20 BET 43 plakayı alarak Atagül’ü masraftan kurtarmış oldular.   Otomobili çalınan Uğur Atagül olayı şöyle anlattı; Toplam 6 ve 7 araba eş dost birlik olup Denizli giriş çıkışlarını tuttuk. Denizli’yi alt üst ettik, girmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı. Akşam 20.00 gibi haber geldi. Akkonak’ ta ki çıtır ekmekte görülmüştür diye haber geldi.  Etrafını sardık, özel kovaladık gizli gizli hızlı ve sakin bir şekilde, sonra Bahçelievler’ deki opetten gaz alırken sıkıştırdık. Kaçırdık adamları ama araba petrolde kaldı. Adamlar kaçtı, yakalayamadık, sorun değil net görüntüleri parmak izleri çıktı istediği yere kaçsın sorun değil artık. Rabbim düşman başına vermesin yorulsak ta amacımıza ulaştık Allah’a şükür” dedi.   Olay yerine çağrılan polisler olayla ilgili soruşturma başlatarak hırsızların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Çalınan otomobilinin izini dedektif gibi sürdü

Denizli’de çalınan otomobilini bulmak için dedektif gibi iz sürdü ve otomobilini çalan kişiler, bir benzin istasyonunda yakıt alırken yakaladı. Hırsızlar kaçtı ama otomobilini almayı başardı.

 

Denizli Sevindik Mahallesi’nde evinin önünde çalınan otomobilini bulmak için emniyet birimlerine haber veren Uğur Atagül isimli vatandaş, kendiside boş durmadı. Uğur Atagül, arkadaşları ile birlikte harekete geçerek Denizli’de dedektif gibi iz sürdüler. Denizli’nin çıkışlarını kapatan Atagül ve arkadaşları bir taraftan da otomobili bulmak için, Denizli’yi alt üst ettiler.Çalınan otomobilini kendi imkanları ile 7 saat içerisinde buldu.

 

Dün akşam 20.00 sularında Akkonak Mahallesi Çıtır ekmek civarlarında görüldüğünü haber alan Atagül, o bölgeye doğru hareket etti. Otomobilini gören Uğur Atagül ve arkadaşları olaya hemen müdahale etmeyerek hırsızları takibe aldı. Oto hırsızları Bahçelievler Mahallesi 29 Ekim Bulvarı’nda bulunan benzin istasyonuna girerek benzin almak isterken müdahale edildi. Atagül ve arkadaşlarını gören hırsızlar otomobili bırakıp kaçtılar. Hırsızları yakalamayı başaramasa da otomobiline kavuşan Atagül sevinerek Allaha şükretti.

 

İşin ilginç tarafı hırsızlar, çalınan otomobilin plakasını değiştiren hırsızlar 42 AOP 85 olan otomobili 20 BET 43 plakayı alarak Atagül’ü masraftan kurtarmış oldular.

 

Otomobili çalınan Uğur Atagül olayı şöyle anlattı; Toplam 6 ve 7 araba eş dost birlik olup Denizli giriş çıkışlarını tuttuk. Denizli’yi alt üst ettik, girmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı. Akşam 20.00 gibi haber geldi. Akkonak’ ta ki çıtır ekmekte görülmüştür diye haber geldi.  Etrafını sardık, özel kovaladık gizli gizli hızlı ve sakin bir şekilde, sonra Bahçelievler’ deki opetten gaz alırken sıkıştırdık. Kaçırdık adamları ama araba petrolde kaldı. Adamlar kaçtı, yakalayamadık, sorun değil net görüntüleri parmak izleri çıktı istediği yere kaçsın sorun değil artık. Rabbim düşman başına vermesin yorulsak ta amacımıza ulaştık Allah’a şükür” dedi.

 

Olay yerine çağrılan polisler olayla ilgili soruşturma başlatarak hırsızların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.