Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı açıkladı

GÜNDEM 15.03.2017 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre büyükanneye torun maaşı için 10 ilde 6 bin 500 kişi tespit edildi. Bu kişilere 450 TL maaş verilecek.

"Türkiye'nin Güçlü Büyümesinden Rahatsızlık Duyuyorlar" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, "Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmı, Türkiye'nin güçlü büyümesinden ve gelişmesinden son dönemde ciddi rahatsızlık duyuyor. Bunu özellikle 2013 Gezi olaylarından itibaren çok net gözlemleyebiliyoruz. Türkiye aleyhine olabilecek bütün gelişmelerin arkasında ya destekçi olarak var ya organizatör olarak var." diye konuştu.   "İnsanı kandırma niyetiyle sığ, yalan cümleler söyleniyor" Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nun seçilme yaşının 18'e düşürülecek olmasıyla ilgili eleştirileriyle ilgili şunları söyledi: "Burada resmen insanı kandırma niyetiyle sığ, yalan cümleler söyleniyor. Bir defa kim olursa olsun, ister milletvekili, ister cumhurbaşkanı, ister başbakan, ister bakanın yaşını ve gününü doldurmadan emekli olma şansı yok. İlk defa milletvekili olacaklar için de asla 60 yaşından önce erkekleri, 58 yaşında önce de kadınları emekli yapmayan bir sistemimiz var."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre büyükanneye torun maaşı için 10 ilde 6 bin 500 kişi tespit edildi. Bu kişilere 450 TL maaş verilecek.

"Türkiye'nin Güçlü Büyümesinden Rahatsızlık Duyuyorlar"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, "Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmı, Türkiye'nin güçlü büyümesinden ve gelişmesinden son dönemde ciddi rahatsızlık duyuyor. Bunu özellikle 2013 Gezi olaylarından itibaren çok net gözlemleyebiliyoruz. Türkiye aleyhine olabilecek bütün gelişmelerin arkasında ya destekçi olarak var ya organizatör olarak var." diye konuştu.

 

"İnsanı kandırma niyetiyle sığ, yalan cümleler söyleniyor"

Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nun seçilme yaşının 18'e düşürülecek olmasıyla ilgili eleştirileriyle ilgili şunları söyledi:

"Burada resmen insanı kandırma niyetiyle sığ, yalan cümleler söyleniyor. Bir defa kim olursa olsun, ister milletvekili, ister cumhurbaşkanı, ister başbakan, ister bakanın yaşını ve gününü doldurmadan emekli olma şansı yok. İlk defa milletvekili olacaklar için de asla 60 yaşından önce erkekleri, 58 yaşında önce de kadınları emekli yapmayan bir sistemimiz var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.