Çameli - Gölhisar Yolundan Sevindirici Haber

GÜNDEM 16.01.2017 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli - Gölhisar Yolundan Sevindirici Haber

Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram ÖZÇELİK, Gölhisar - Çameli yolu ile mevcut Dirmil ilçesi yolu ilgili çalışmaları yazılı bir basın açıklamalarıyla duyurdu.

ÖZÇELİK, yapmış olduğu iki ayrı basın açıklamasında başta Gölhisar ilçesi - Dirmil ve diğer komşu ilçemiz Çameli yollarıyla ilgili çalışmalardan bahsederek müjdeli ve sevindirici haberleri paylaşmış oldu.   Daha önce fizibilite çalışmaları tamamlanan Gölhisar - Çameli yolu projesinin bitirildiğini belirterek; " Gölhisar ilçemiz için büyük önem arz eden Gölhisar - Çameli yolumuzun bölge sınırlarımız içerisinde bulunan kısmının projesi tamamlandı. Bakanlığımız tarafından kamulaştırma çalışmaları devam etmektedir. Kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte yatırım programına teklif edilecektir.  Gölhisar- Çameli yolumuzu Gölhisar ve Çameli ilçelerimizin kullanımına sunmak için Bakanlığımız nezdinde yakından takibini gerçekleştiriyorum. Öte taraf Gölhisar Dirmil arası, İbecik kavşağından sonraki bölümle ilgili de gelişmelerden bahseden Milletvekili Bayram Özçelik basın açıklamasında; "Gölhisar - Dirmil arası İbecik kavşağından sonra Dirmil'e kadar olan dağ yolunun keşif çalışmaları tamamlanmıştı.   Bu yolumuzun proje çalışmaları tamamlanarak 2017 yılı yatırım programına teklif edildi. Bakanlığımızca yatırım programına alınması için gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyoruz.
Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram ÖZÇELİK, Gölhisar - Çameli yolu ile mevcut Dirmil ilçesi yolu ilgili çalışmaları yazılı bir basın açıklamalarıyla duyurdu.

ÖZÇELİK, yapmış olduğu iki ayrı basın açıklamasında başta Gölhisar ilçesi - Dirmil ve diğer komşu ilçemiz Çameli yollarıyla ilgili çalışmalardan bahsederek müjdeli ve sevindirici haberleri paylaşmış oldu.

 

Daha önce fizibilite çalışmaları tamamlanan Gölhisar - Çameli yolu projesinin bitirildiğini belirterek; " Gölhisar ilçemiz için büyük önem arz eden Gölhisar - Çameli yolumuzun bölge sınırlarımız içerisinde bulunan kısmının projesi tamamlandı.


Bakanlığımız tarafından kamulaştırma çalışmaları devam etmektedir. Kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte yatırım programına teklif edilecektir. 


Gölhisar- Çameli yolumuzu Gölhisar ve Çameli ilçelerimizin kullanımına sunmak için Bakanlığımız nezdinde yakından takibini gerçekleştiriyorum.


Öte taraf Gölhisar Dirmil arası, İbecik kavşağından sonraki bölümle ilgili de gelişmelerden bahseden Milletvekili Bayram Özçelik basın açıklamasında; "Gölhisar - Dirmil arası İbecik kavşağından sonra Dirmil'e kadar olan dağ yolunun keşif çalışmaları tamamlanmıştı.

 

Bu yolumuzun proje çalışmaları tamamlanarak 2017 yılı yatırım programına teklif edildi. Bakanlığımızca yatırım programına alınması için gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.