Çameli Ak Partili kadınlardan Halep'e yardım

DENİZLİ 06.01.2017 - 08:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Ak Partili kadınlardan Halep'e yardım

Türkiye genlinde başlatılan Halep'e yardım kampanyasına bir destekte Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı'ndan geldi.

Çameli'de Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, esnaflardan ve halkın desteği ile toplanan yardım malzemeleri Halep'e gönderilmek için yola çıktı.   AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Seçkin Genç “Halepli kardeşlerimizin yaralarını biraz olsun sarmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek için bugün Çameli'li esnaflarımızın,halkımızın ve Kadın Kolları Yönetimimizin çok değerli yardımlarını gönderiyoruz” dediği açıklamasında şunları kaydetti:   “Halepli kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Esed zaliminden kaçan bu kardeşlerimizin dertlerine çözümler üretmek hepimizin boynunun borcudur. Bizler bu sebeple bu kış mevsiminde şehirleri bombalanarak açlığa, sefalete ve bir meçhule sürüklenen Halepli kardeşlerimize yardımcı olmayı görev biliyoruz.   İnsanlık dramının yaşandığı Suriye’nin Halep kentindeki sivil halk için Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar sürmektedir. Bu kapsamda 81 ilde başlatılan kampanyaya biz Çameli AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak destek vererek Halepli kardeşlerimizin yaralarını biraz olsun sarmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek için bugün Çameli esnaflarımızın ve halkımızın çok değerli yardımlarını gönderiyoruz.     Belli çevreler tarafından Türkiye’de şiddet sistematik bir şekilde tırmandırılmaya çalışılıyor. Bize düşen ülkemizde yakılmaya çalışılan bu ateşe karşı zihnimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi diri tutmaktır. Bu alçakça saldırıların arkasında her kim olursa olsun yüksek sesle şunu ifade etmek istiyorum ki; başaramayacaksınız. Bizler Ankara’nın, İstanbul’un ve diğer şehirlerimizin Halep olmasına izin vermeyeceğiz.   Kampanyamıza destek veren Çameli Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN , İlçe Başkanımız Tanju Gököz ve yönetimine,ilçe Koordinatörümüze Kadın kollarında görev yapan çalışma arkadaşlarıma, ilçemiz esnaflarına, halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye genlinde başlatılan Halep'e yardım kampanyasına bir destekte Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı'ndan geldi.

Çameli'de Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, esnaflardan ve halkın desteği ile toplanan yardım malzemeleri Halep'e gönderilmek için yola çıktı.

 

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Seçkin Genç “Halepli kardeşlerimizin yaralarını biraz olsun sarmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek için bugün Çameli'li esnaflarımızın,halkımızın ve Kadın Kolları Yönetimimizin çok değerli yardımlarını gönderiyoruz” dediği açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Halepli kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Esed zaliminden kaçan bu kardeşlerimizin dertlerine çözümler üretmek hepimizin boynunun borcudur. Bizler bu sebeple bu kış mevsiminde şehirleri bombalanarak açlığa, sefalete ve bir meçhule sürüklenen Halepli kardeşlerimize yardımcı olmayı görev biliyoruz.

 

İnsanlık dramının yaşandığı Suriye’nin Halep kentindeki sivil halk için Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar sürmektedir.

Bu kapsamda 81 ilde başlatılan kampanyaya biz Çameli AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak destek vererek Halepli kardeşlerimizin yaralarını biraz olsun sarmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek için bugün Çameli esnaflarımızın ve halkımızın çok değerli yardımlarını gönderiyoruz.

 

 

Belli çevreler tarafından Türkiye’de şiddet sistematik bir şekilde tırmandırılmaya çalışılıyor. Bize düşen ülkemizde yakılmaya çalışılan bu ateşe karşı zihnimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi diri tutmaktır. Bu alçakça saldırıların arkasında her kim olursa olsun yüksek sesle şunu ifade etmek istiyorum ki; başaramayacaksınız. Bizler Ankara’nın, İstanbul’un ve diğer şehirlerimizin Halep olmasına izin vermeyeceğiz.

 

Kampanyamıza destek veren Çameli Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN , İlçe Başkanımız Tanju Gököz ve yönetimine,ilçe Koordinatörümüze Kadın kollarında görev yapan çalışma arkadaşlarıma, ilçemiz esnaflarına, halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.