Çameli Antalya City Expo fuarında üçüncü geldi

GÜNDEM 25.03.2017 - 18:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Antalya City Expo fuarında üçüncü geldi

Çameli Belediyesi 23-26 Mart Tarihleri arasında düzenlenen Antalya City Expo_Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarında yarışmada 3. oldu

Çameli Belediyesi 23-26 Mart Tarihleri arasında düzenlenen Antalya City Expo_Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarında düzenlenen En İyi Stant Tasarım Yarışması – Belediyeler kategorisinde sosyal medya üzerindeki beğeni yarışmasında 3.oldu.     En Fazla Beğeni Alanlar Kazandı Stant fotoğraflarını Sosyal Medya’da paylaşıp en fazla beğeni alan stantların derecelendirildiği yarışmanın ödül töreni, birçok belediye başkanı, başkan vekili ve başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.     Belediyeler  Yarıştı Belediyeler kategorisinde birinciliği Konyaaltı Belediyesi, ikinciliği Konya Büyükşehir Belediyesi, üçüncülüğü ise Çameli Belediyesi kazandı. Bu kategorinin jüri özel ödülü ise Manavgat Belediyesi’ne verildi.   
Çameli Belediyesi 23-26 Mart Tarihleri arasında düzenlenen Antalya City Expo_Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarında yarışmada 3. oldu

Çameli Belediyesi 23-26 Mart Tarihleri arasında düzenlenen Antalya City Expo_Antalya Şehircilik ve Teknolojileri fuarında düzenlenen En İyi Stant Tasarım Yarışması – Belediyeler kategorisinde sosyal medya üzerindeki beğeni yarışmasında 3.oldu.

 

 

En Fazla Beğeni Alanlar Kazandı

Stant fotoğraflarını Sosyal Medya’da paylaşıp en fazla beğeni alan stantların derecelendirildiği yarışmanın ödül töreni, birçok belediye başkanı, başkan vekili ve başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Belediyeler  Yarıştı

Belediyeler kategorisinde birinciliği Konyaaltı Belediyesi, ikinciliği Konya Büyükşehir Belediyesi, üçüncülüğü ise Çameli Belediyesi kazandı. Bu kategorinin jüri özel ödülü ise Manavgat Belediyesi’ne verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.