Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'dan Tıp bayramı Mesajı

GÜNDEM 14.03.2017 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'dan Tıp bayramı Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Sağlık hizmetlerinin ülkede en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. ‘Önce insan' anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin büyük önem taşıdığını aktaran ARSLAN ,"Toplumların sağlık alanına verdiği önem hedefledikleri modern yaşamın öncelikli koşullarındandır. Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini ‘insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir.   1976'dan beri sadece 14 Mart günü değil, 14 Mart'ı içine alan hafta boyunca kutlama yapılmakta ve bu hafta Tıp Haftası olarak kabul edilmektedir.   Tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” en samimi duygularımla kutluyor, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yapacakları tüm çalışmalarında, üstün gayret ve çabalarından dolayı teşekkürler ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum  
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı yayımladı.


Sağlık hizmetlerinin ülkede en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. ‘Önce insan' anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin büyük önem taşıdığını aktaran ARSLAN ,"Toplumların sağlık alanına verdiği önem hedefledikleri modern yaşamın öncelikli koşullarındandır. Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini ‘insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

 

1976'dan beri sadece 14 Mart günü değil, 14 Mart'ı içine alan hafta boyunca kutlama yapılmakta ve bu hafta Tıp Haftası olarak kabul edilmektedir.

 

Tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” en samimi duygularımla kutluyor, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yapacakları tüm çalışmalarında, üstün gayret ve çabalarından dolayı teşekkürler ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.