Çameli Belediye Başkanı polisleri ziyaret etti ve kınama mesajı yayınladı

DENİZLİ 12.12.2016 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediye Başkanı polisleri ziyaret etti ve kınama mesajı yayınladı

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli Belediye Başkanı polisleri ziyaret etti ve kınama mesajı yayınladı

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polis ekiplerine bombalı araçla haince gerçekleştirilen saldırının ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve AK Parti Çameli Yönetim Kurulu Üyeleri Çameli İlçe Emniyet Amirliğine taziye ziyaretinde bulundular.   Dün Akşam yaşanan Terör Saldırısında Şehit Düşen Polislerimize Allah'tan rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkanlar Emniyet teşkilatının acısını yürekten paylaştıklarını, Devletimizin bölünmez bütünlüğü ve bekası için canını veren şehitlerimizin hepsini rahmet ve saygı ile anıyoruz, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah´tan acil şifalar diliyoruz” dediler   BAŞKAN ARSLAN'DAN KINAMA MESAJI   Başkan Cengiz Arslan  İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Kınama mesajında şunları vurguladı;    İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polis ekiplerine bombalı araçla saldırıda  teröristler bomba yüklü bir araçla haince bir saldırı gerçekleştirmiştir. Bu saldırıda çok sayıda Görev yapan polislerimiz  ve vatandaşlarımız şehit olmuş ve yaralanmıştır.    Bu ve benzeri terör eylemleri amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu tür teröre asla teslim olmayacağız. Milletçe anamızın duasıyla geldik. Hocalarımızın duasıyla gideriz. İstiklalimiz için, istikbalimiz için, bayrağımız ve vatanımız için şehit olmaya her zaman hazırız.Bu ve benzer terör eylemleri millet olarak bizleri birbirimize daha çok kenetlendirmektedir. Teröre karşı kararlılığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi çelik gibi pekiştirmektedir. Her türlü teröre karşı metanet içerisinde onurlu ve gururlu duruşumuzla kınıyor ve lanetliyorum.Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır   Şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza  Allah tan rahmet, yaralılara  acil şifa dilerken, Emniyet güçleri başta olmak üzere şehit yakınlarına yüce Türk milletine sabırlar ve baş salığı diliyorum.”  
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli Belediye Başkanı polisleri ziyaret etti ve kınama mesajı yayınladı

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polis ekiplerine bombalı araçla haince gerçekleştirilen saldırının ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve AK Parti Çameli Yönetim Kurulu Üyeleri Çameli İlçe Emniyet Amirliğine taziye ziyaretinde bulundular.

 

Dün Akşam yaşanan Terör Saldırısında Şehit Düşen Polislerimize Allah'tan rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkanlar Emniyet teşkilatının acısını yürekten paylaştıklarını, Devletimizin bölünmez bütünlüğü ve bekası için canını veren şehitlerimizin hepsini rahmet ve saygı ile anıyoruz, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah´tan acil şifalar diliyoruz” dediler

 

BAŞKAN ARSLAN'DAN KINAMA MESAJI

 

Başkan Cengiz Arslan  İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Kınama mesajında şunları vurguladı;

 

 İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polis ekiplerine bombalı araçla saldırıda  teröristler bomba yüklü bir araçla haince bir saldırı gerçekleştirmiştir. Bu saldırıda çok sayıda Görev yapan polislerimiz  ve vatandaşlarımız şehit olmuş ve yaralanmıştır.

 

 Bu ve benzeri terör eylemleri amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu tür teröre asla teslim olmayacağız. Milletçe anamızın duasıyla geldik. Hocalarımızın duasıyla gideriz. İstiklalimiz için, istikbalimiz için, bayrağımız ve vatanımız için şehit olmaya her zaman hazırız.Bu ve benzer terör eylemleri millet olarak bizleri birbirimize daha çok kenetlendirmektedir. Teröre karşı kararlılığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi çelik gibi pekiştirmektedir. Her türlü teröre karşı metanet içerisinde onurlu ve gururlu duruşumuzla kınıyor ve lanetliyorum.Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır

 

Şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza  Allah tan rahmet, yaralılara  acil şifa dilerken, Emniyet güçleri başta olmak üzere şehit yakınlarına yüce Türk milletine sabırlar ve baş salığı diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.