Çameli Belediye’sinden hayvanlar için yiyecek desteği

DENİZLİ 09.02.2020 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediye’sinden hayvanlar için yiyecek desteği

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları ile kanatlılar için harekete geçti. Yeşil alanlara kuşlar için yem, kedi ve köpekler için ekmek bırakıldı. Çameli Belediyesi, karlı ve soğuk havalarda yiyecek sıkıntısı çeken sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem ve yiyecek bırakıyor. Geçtiğimiz kış aylarında da aynı şekilde sokak hayvanları için ilçenin birçok noktasında hayvanların rahatlıkla bulacağı yem ve ekmek bırakan Çameli Belediyesi ekipleri, bu yıl da aynı yerlere yem ve ekmek bıraktı.     Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, doğada hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerin hayvanların beslenmesine yardımcı olduklarını belirterek, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belediye ekiplerinin itina gösterdiğini söyledi.   Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara yem, ekmek, yiyecek bıraktıklarını kaydeden Arslan, "Sokak hayvanlarının aç kalmaması için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev biliyoruz. Kış şartlarında sokak ve yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyorlar. Bu sebeple ilçemizin çeşitli noktalarında doğaya yem bırakıyoruz." dedi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları ile kanatlılar için harekete geçti. Yeşil alanlara kuşlar için yem, kedi ve köpekler için ekmek bırakıldı.


Çameli Belediyesi, karlı ve soğuk havalarda yiyecek sıkıntısı çeken sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem ve yiyecek bırakıyor. Geçtiğimiz kış aylarında da aynı şekilde sokak hayvanları için ilçenin birçok noktasında hayvanların rahatlıkla bulacağı yem ve ekmek bırakan Çameli Belediyesi ekipleri, bu yıl da aynı yerlere yem ve ekmek bıraktı.

 

 

Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, doğada hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerin hayvanların beslenmesine yardımcı olduklarını belirterek, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belediye ekiplerinin itina gösterdiğini söyledi.

 

Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara yem, ekmek, yiyecek bıraktıklarını kaydeden Arslan, "Sokak hayvanlarının aç kalmaması için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev biliyoruz. Kış şartlarında sokak ve yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyorlar. Bu sebeple ilçemizin çeşitli noktalarında doğaya yem bırakıyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.