Çameli Belediyesi 15. Tarım Fuarını ziyaret etti

GÜNDEM 22.03.2017 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi 15. Tarım Fuarını ziyaret etti

Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu Konya Tarım 2017 15.tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

Çameli Tarım Danışmanlık Bürosu Konya Tarım 2017 15.tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezine giderek , tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerine imkan sağlanmıştır.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergilendiği alım, satım ve bilgi alışveriş imkanının elde edildiği tarım fuarında Çameli Tarım Danışmanlık Bürosu Görevlileri yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makinaları modern makine ve ekipmanları, ve diğer girdileri yerinde görme ve değerlendirme imkanı bulmuşlardır bu bilgi ve gördüklerini Çameli'li çiftçilerimiz ve üreticilerimize paylaşacaklar Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat Odası işbirliğinde Çiftçilerimize gerekli yardımları ve fidan teşvikinde bulunuyoruz dedi.
Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu Konya Tarım 2017 15.tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

Çameli Tarım Danışmanlık Bürosu Konya Tarım 2017 15.tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezine giderek , tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerine imkan sağlanmıştır.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergilendiği alım, satım ve bilgi alışveriş imkanının elde edildiği tarım fuarında Çameli Tarım Danışmanlık Bürosu Görevlileri yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makinaları modern makine ve ekipmanları, ve diğer girdileri yerinde görme ve değerlendirme imkanı bulmuşlardır bu bilgi ve gördüklerini Çameli'li çiftçilerimiz ve üreticilerimize paylaşacaklar Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat Odası işbirliğinde Çiftçilerimize gerekli yardımları ve fidan teşvikinde bulunuyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.