Çameli Belediyesi Ankara’da

DENİZLİ 28.11.2017 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi Ankara’da

Türkiye-AB ortaklığında yürütülecek Ulusal Kırsal Ağ (UKA) lansman toplantısı, 28 Kasım’da Ankara’da yapıldı.   Toplantının açılışında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı ve UKA Yönetim Otoritesi Başkanı Muhammed Adak, kırsal kalkınmada yerel değerlerin geliştirilmesinin esas olması gerektiğini söyledi.    Açılışta konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü ise kırsal kalkınma için çok boyutlu bir yaklaşım gerektiğini dikkat çekti. 2006’dan bu yana uygulanan kırsal kalkınma programları kapsamında IPARD uygulaması olmayan 39 ilde 8 bin projeye 2 milyar TL hibe desteği verildiğini bildiren Özlü, IPARD hibe destekleri, genç çiftçi hibe desteği ve kırsal kalkınma programları kanalıyla 2018 yılında kırsal kalkınma için 1 milyar 723 milyon TL hibe verileceğini açıkladı.   Toplantı’ya aynı zaman da Denizli’den Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe gıda ve hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin, Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül’de katıldı. Çameli Belediyesi Yerel eylem gruplarının YEG fuarı Toplantıya toplantı sonrası Çameli İlçesini  ve Yerel Güç Tersine Göç ( YEG ) tanıtan standı açıldı T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan müsteşar yardımcısı Hasan Özlü, Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya ve Halfeti halk eğitim müdürü Eşref Arıkan ve toplantıya katılan yüzlerce kişi Çameli İlçesini tanıtan standı gezerek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan ilçe hakkından bilgi aldılar 

Türkiye-AB ortaklığında yürütülecek Ulusal Kırsal Ağ (UKA) lansman toplantısı, 28 Kasım’da Ankara’da yapıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı ve UKA Yönetim Otoritesi Başkanı Muhammed Adak, kırsal kalkınmada yerel değerlerin geliştirilmesinin esas olması gerektiğini söyledi.

 

 Açılışta konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü ise kırsal kalkınma için çok boyutlu bir yaklaşım gerektiğini dikkat çekti. 2006’dan bu yana uygulanan kırsal kalkınma programları kapsamında IPARD uygulaması olmayan 39 ilde 8 bin projeye 2 milyar TL hibe desteği verildiğini bildiren Özlü, IPARD hibe destekleri, genç çiftçi hibe desteği ve kırsal kalkınma programları kanalıyla 2018 yılında kırsal kalkınma için 1 milyar 723 milyon TL hibe verileceğini açıkladı.

 

Toplantı’ya aynı zaman da Denizli’den Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe gıda ve hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin, Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül’de katıldı. Çameli Belediyesi Yerel eylem gruplarının YEG fuarı Toplantıya toplantı sonrası Çameli İlçesini  ve Yerel Güç Tersine Göç ( YEG ) tanıtan standı açıldı T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan müsteşar yardımcısı Hasan Özlü, Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya ve Halfeti halk eğitim müdürü Eşref Arıkan ve toplantıya katılan yüzlerce kişi Çameli İlçesini tanıtan standı gezerek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan ilçe hakkından bilgi aldılar 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.