Çameli Belediyesi Bayrama Hazır

GÜNDEM 24.06.2017 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi Bayrama Hazır

Çameli Belediyesi Ramazan Bayramına sayılı günler kala ilçe halkının bayramı en iyi şekilde geçirmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı.

Çameli Belediyesi Bayrama Hazır   Çameli Belediyesi Ramazan Bayramına sayılı günler kala ilçe halkının bayramı en iyi şekilde geçirmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı.   7/24 esasına dayalı çalışan ve beşikten mezara kadar hizmet verme düsturuyla hareket eden Çameli Belediyesi gerek rutin çalışma programlarıyla gerekse de nöbetçi çalışanlarıyla Ramazan Bayramı boyunca hizmet vermeye devam edecek.   "Belediye olarak dostluk ve kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı, manevi atmosferin azami şekilde yaşandığı mübarek Ramazan Ayı'nı halkımızın en iyi ve huzurlu şekilde geçirmesi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için görevli ekiplerimiz, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek" diyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ramazan Bayramına yönelik yapılan hazırlıklar ile alakalı da açıklamalarda bulundu.   BELEDİYE ÖNÜNDE BAYRAMLAŞMA YAPILACAK Bayramın birinci günü belediye önünde yapılacak olan bayramlaşmaya tüm ilçe halkını davet eden ARSLAN “İlçemizde bayramlaşma programı bayramın birinci günü Bayram namazı sonrası Belediye'mizin Park Bahçesinde gerçekleştirilecektir. Birlik ve beraberliğin vesilesi olan bayramlaşma programına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, tüm İslam Alemine ve Milletimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan diledim" ifadelerini kullandı.   İHBAR HATLARI AÇIK Başkan Arslan vatandaşların Ramazan Bayramı süresince Temizlik hizmetleri için 0258 571 5028 hattını arayarak her türlü istek ve taleplerini iletebileceklerini de sözlerine ekledi.
Çameli Belediyesi Ramazan Bayramına sayılı günler kala ilçe halkının bayramı en iyi şekilde geçirmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı.

Çameli Belediyesi Bayrama Hazır

 

Çameli Belediyesi Ramazan Bayramına sayılı günler kala ilçe halkının bayramı en iyi şekilde geçirmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı.

 

7/24 esasına dayalı çalışan ve beşikten mezara kadar hizmet verme düsturuyla hareket eden Çameli Belediyesi gerek rutin çalışma programlarıyla gerekse de nöbetçi çalışanlarıyla Ramazan Bayramı boyunca hizmet vermeye devam edecek.

 

"Belediye olarak dostluk ve kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı, manevi atmosferin azami şekilde yaşandığı mübarek Ramazan Ayı'nı halkımızın en iyi ve huzurlu şekilde geçirmesi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için görevli ekiplerimiz, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek" diyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ramazan Bayramına yönelik yapılan hazırlıklar ile alakalı da açıklamalarda bulundu.

 

BELEDİYE ÖNÜNDE BAYRAMLAŞMA YAPILACAK

Bayramın birinci günü belediye önünde yapılacak olan bayramlaşmaya tüm ilçe halkını davet eden ARSLAN “İlçemizde bayramlaşma programı bayramın birinci günü Bayram namazı sonrası Belediye'mizin Park Bahçesinde gerçekleştirilecektir. Birlik ve beraberliğin vesilesi olan bayramlaşma programına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, tüm İslam Alemine ve Milletimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan diledim" ifadelerini kullandı.

 

İHBAR HATLARI AÇIK

Başkan Arslan vatandaşların Ramazan Bayramı süresince Temizlik hizmetleri için 0258 571 5028 hattını arayarak her türlü istek ve taleplerini iletebileceklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.