Çameli Belediyesi EMITT 2020’de

TURİZM 30.01.2020 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi EMITT 2020’de

Turizm potansiyelini harekete geçirmek için Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından EMITT 2020’İ ziyaret etti.   Bugün kapılarını açan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Turizm Danışmanı İbrahim Putgül İlçenin doğal, kültürel ve yöresel zenginlikleri tanıtmak amacıyla 2020 Denizli Standını ziyaret gerçekleştirdi. EMITT fuarına katılımın Çameli'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Bu yıl 24. yapılan uluslar arası EMIT 2020 Turizm fuarına Çameli Belediyesi olarak Ziyaretçi olarak katılım sağladık. Açılış Programından önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımızın Osman Zolan’ın 2020 Yılını Denizli yılı ilan etmesi ile gerçekleşen Denizli 2020 Yılı standını ziyaret ettik. Ardından Uşak Valiliğimizin standını ziyaret ederek Sayın Valimiz Funda Kocabıyık ve Ulubey Kaymakamımız Onur Özaydın ziyareti gerçekleştirdik. Kültür Turizm Bakanımızın katılımı ile resmi açılışını gerçekleştirerek diğer illerimizin stantlarını ziyaret etme fırsatını bulduk. Başkan Arslan Nasip olursa yarında ilçemize Tur düzenleyen firmalar ile ciddi görüşmeler yaparak güzel Çameli’mize dönüş yapacağız. Bize bu fırsatı veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.    

Turizm potansiyelini harekete geçirmek için Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından EMITT 2020’İ ziyaret etti.

 

Bugün kapılarını açan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Turizm Danışmanı İbrahim Putgül İlçenin doğal, kültürel ve yöresel zenginlikleri tanıtmak amacıyla 2020 Denizli Standını ziyaret gerçekleştirdi. EMITT fuarına katılımın Çameli'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Bu yıl 24. yapılan uluslar arası EMIT 2020 Turizm fuarına Çameli Belediyesi olarak Ziyaretçi olarak katılım sağladık. Açılış Programından önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımızın Osman Zolan’ın 2020 Yılını Denizli yılı ilan etmesi ile gerçekleşen Denizli 2020 Yılı standını ziyaret ettik. Ardından Uşak Valiliğimizin standını ziyaret ederek Sayın Valimiz Funda Kocabıyık ve Ulubey Kaymakamımız Onur Özaydın ziyareti gerçekleştirdik. Kültür Turizm Bakanımızın katılımı ile resmi açılışını gerçekleştirerek diğer illerimizin stantlarını ziyaret etme fırsatını bulduk. Başkan Arslan Nasip olursa yarında ilçemize Tur düzenleyen firmalar ile ciddi görüşmeler yaparak güzel Çameli’mize dönüş yapacağız. Bize bu fırsatı veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.