Çameli Belediyesi ile Hizmet –İş Sendikası Görüşmeleri Devam Ediyor

DENİZLİ 09.12.2017 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi ile Hizmet –İş Sendikası Görüşmeleri Devam Ediyor

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanlığı ile Çameli Belediye Başkanlığı arasında Çameli Belediyesi’nde çalışan daimi işçileri kapsayan 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.   Çameli Belediye Başkanlığı makam odasında yapılan görüşmede, 6356 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası ile yürütülecek toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürecinde görüşmeler  tarafların katılımı ile gerçekleştirildi İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılırken, görüşmelerin devam edeceği belirtildi.   Hizmet- İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez Hizmet –İş Sendikasının, işçiler adına yapılacak çalışmaları ve alınacak tedbirleri hakkında bilgi verdi. İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılarak,görüşmelerin devam edeceği vurgulandı. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Başkan Cengiz Arslan ; Hizmet-İş Sendikası ile istişarelerimiz devam ediyor. Bugünde görüşmelerimizin birinci oturumunu gerçekleştirdik.Talepleri aldık. Bundan böyle Belediyemizin imkanları çerçevesinde bu talepleri değerlendireceğiz. Görüşmelerimiz bundan sonra ki süreçte de devam edecek” dedi.      

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanlığı ile Çameli Belediye Başkanlığı arasında Çameli Belediyesi’nde çalışan daimi işçileri kapsayan 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.

 

Çameli Belediye Başkanlığı makam odasında yapılan görüşmede, 6356 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası ile yürütülecek toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürecinde görüşmeler  tarafların katılımı ile gerçekleştirildi İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılırken, görüşmelerin devam edeceği belirtildi.

 

Hizmet- İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez Hizmet –İş Sendikasının, işçiler adına yapılacak çalışmaları ve alınacak tedbirleri hakkında bilgi verdi. İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılarak,görüşmelerin devam edeceği vurgulandı. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Başkan Cengiz Arslan ; Hizmet-İş Sendikası ile istişarelerimiz devam ediyor. Bugünde görüşmelerimizin birinci oturumunu gerçekleştirdik.Talepleri aldık. Bundan böyle Belediyemizin imkanları çerçevesinde bu talepleri değerlendireceğiz. Görüşmelerimiz bundan sonra ki süreçte de devam edecek” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.