Çameli Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran destek

DENİZLİ 09.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran destek

Çameli Belediyesi Ermenistan'ın saldırıları karşısında Azerbaycan'a verdiği desteği göstermek için yan yana İlçe Girişindeki Tag’lara Türk ve Azerbaycan bayrağı astı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Çameli halkı ve Çameli  Belediyesi olarak Azerbaycan ordumuza zaferler diliyoruz. Azerbaycan'mızın işgal edilmiş Karabağ topraklarına, yıllarca gasp edilmiş topraklarına Azerbaycan bayrağını bir an önce dikmesini diliyoruz.   Azerbaycan demek Türkiye demektir. Türkiye demek tüm dünya coğrafyası üzerinde yaşayan mazlumların umudu demektir.  Başkan Arslan "Cumhurbaşkanımızın bu konudaki dik duruşu, bizi gerçekten mutlu ve onore etmiştir. Bugün aslında konu sadece Azerbaycan değil, tüm dünya üzerindeki Müslüman ülkelerdir. Azerbaycan'daki kardeşlerimiz yanlarında olduğumuzu bilsinler. İki devlet, tek milletiz." Orada bulunan bütün soydaşlarımıza, kardeşlerimize, cephede savaşan bütün askerlerimize Allah yardım etsin. Allah yardımcıları olsun" dedi.

Çameli Belediyesi Ermenistan'ın saldırıları karşısında Azerbaycan'a verdiği desteği göstermek için yan yana İlçe Girişindeki Tag’lara Türk ve Azerbaycan bayrağı astı.


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Çameli halkı ve Çameli  Belediyesi olarak Azerbaycan ordumuza zaferler diliyoruz. Azerbaycan'mızın işgal edilmiş Karabağ topraklarına, yıllarca gasp edilmiş topraklarına Azerbaycan bayrağını bir an önce dikmesini diliyoruz.

 


Azerbaycan demek Türkiye demektir. Türkiye demek tüm dünya coğrafyası üzerinde yaşayan mazlumların umudu demektir.  Başkan Arslan "Cumhurbaşkanımızın bu konudaki dik duruşu, bizi gerçekten mutlu ve onore etmiştir. Bugün aslında konu sadece Azerbaycan değil, tüm dünya üzerindeki Müslüman ülkelerdir. Azerbaycan'daki kardeşlerimiz yanlarında olduğumuzu bilsinler. İki devlet, tek milletiz." Orada bulunan bütün soydaşlarımıza, kardeşlerimize, cephede savaşan bütün askerlerimize Allah yardım etsin. Allah yardımcıları olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.