Çameli Belediyesi Şeffaf Yönetimiyle Güven Veriyor

DENİZLİ 31.12.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi Şeffaf Yönetimiyle Güven Veriyor

Gerçekleştirdiği icraatları ve genel duruşuyla vatandaşın takdirini toplamaya devam eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli'yi yeni baştan inşaa etti. İlçeyi halkıyla birlikte yönettiğini dile getiren başkan Arslan, ihalelerdeki şeffaf yönetimi ve belediyede başlattığı tasarruf çalışmaları büyük takdir topluyor. Yanı sıra kentin temizlik işlerine de önem veren belediye başkanı Arslan, "Temizlik İmandan geliyor. Biz hep bu duygu ve düşünceyle çalışıyoruz" dedi.   KÖŞE BUCAK TERTEMİZ ÇAMELİ   Turizm alanında parlayan yıldız Çameli’nin “pırıl pırıl” olması için Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Günlük temizlik çalışmaları, ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokakta aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar günlük olarak süpürülerek 24 saat temiz tutuluyor.     "TEMİZLİK İMANDAN GELİYOR"   Belediye ekipleri günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirten Başkan Cengiz Arslan “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve 'Evimiz Çameli diyoruz. Çameli' de cadde ve sokaklardan ibadethanelere kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve ortaya tertemiz bir Çameli çıkıyor"     VATANDAŞ ÇOK MEMNUN   Belediyenin bu uygulamasını büyük beğeniyle karşılayan vatandaşlar, Çameli Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorlar.    

Gerçekleştirdiği icraatları ve genel duruşuyla vatandaşın takdirini toplamaya devam eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli'yi yeni baştan inşaa etti. İlçeyi halkıyla birlikte yönettiğini dile getiren başkan Arslan, ihalelerdeki şeffaf yönetimi ve belediyede başlattığı tasarruf çalışmaları büyük takdir topluyor. Yanı sıra kentin temizlik işlerine de önem veren belediye başkanı Arslan, "Temizlik İmandan geliyor. Biz hep bu duygu ve düşünceyle çalışıyoruz" dedi.

 

KÖŞE BUCAK TERTEMİZ ÇAMELİ

 

Turizm alanında parlayan yıldız Çameli’nin “pırıl pırıl” olması için Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Günlük temizlik çalışmaları, ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokakta aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar günlük olarak süpürülerek 24 saat temiz tutuluyor.

 

 

"TEMİZLİK İMANDAN GELİYOR"

 

Belediye ekipleri günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirten Başkan Cengiz Arslan “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve 'Evimiz Çameli diyoruz. Çameli' de cadde ve sokaklardan ibadethanelere kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve ortaya tertemiz bir Çameli çıkıyor"

 

 

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

 

Belediyenin bu uygulamasını büyük beğeniyle karşılayan vatandaşlar, Çameli Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.