Çameli Belediyesi Sinemayı Sevdiriyor

KÜLTÜR 30.11.2019 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi Sinemayı Sevdiriyor

Çameli Belediyesi Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.   Başkan Arslan Yaklaşık 4 yıl önce başlattığı sinema geceleri devam ediyor. Binlerce kişiyi sinema ile buluşturan sinema gecelerinde İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyor. Çameli Belediyesi Konferans Salonumnda ücretsiz olarak düzenlenen Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katıyor   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR   Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Belediyesinin sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi. Vatandaşlar, "Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Uzun zamandır böyle etkinliklerde bulunmamıştık, bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.5 Aralık 2019 Perşembe Günü Çameli Hayri Dev Kültür Merkezinde sinema geceleri devam edecek" dedi.

Çameli Belediyesi Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Başkan Arslan Yaklaşık 4 yıl önce başlattığı sinema geceleri devam ediyor. Binlerce kişiyi sinema ile buluşturan sinema gecelerinde İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyor. Çameli Belediyesi Konferans Salonumnda ücretsiz olarak düzenlenen Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katıyor

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

 

Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Belediyesinin sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi. Vatandaşlar, "Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Uzun zamandır böyle etkinliklerde bulunmamıştık, bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.5 Aralık 2019 Perşembe Günü Çameli Hayri Dev Kültür Merkezinde sinema geceleri devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.