Çameli Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

GÜNDEM 09.04.2020 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Çameli Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkeyi tehdit eden koronavirüs salgını ile ilgili dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürürken sokak hayvanlarını da unutmadı.     Çameli Belediyesi  Corona Virüsü Tedbirleri Kapsamında Beslenme İmkanları Azalan Sokak Hayvanları İçin Beslenme Noktalarına Mama Bırakıyor.Korona Virüs Tehdidi Nedeniyle Sokaklardaki İnsan Yoğunluğunun Azalması Sebebiyle Sokak Hayvanlarının Aç Kalmaması İçin Çameli Belediyesi İlçenin  Muhtelif Yerlerine Mama Bırakıyor. Bu Zor Zamanlarda Minik Dostlarımızın Yanındayızdiyen Çameli Belediyesi  Onları Yalnız Bırakmayalım..Hayatı Paylaştığımız Diğer Canlılara Karşı Sorumluyuz. Birgün Değil Her Gün Korunmaya, Sevgiye Ve Şefkate İhtiyaçları Var.     “Can Dostlarımız İçin Mama Dağıtımı Yapıyoruz diyen Başkan Arslan , “Alınan Tedbirler Nedeniyle Artık İnsanlar Dışarı Çıkamadığından, Sokak Hayvanlarının Yiyecek Bulma İhtimali De Giderek Zayıflıyor. Şartlar Onlar İçin De Hayli Zorlayıcı. Bu Süreçte Sokak Hayvanlarımızı Unutmuyoruz Ve Beslenme Çalışmaları Yapıyoruz.    

Çameli Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkeyi tehdit eden koronavirüs salgını ile ilgili dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürürken sokak hayvanlarını da unutmadı.  

 

Çameli Belediyesi  Corona Virüsü Tedbirleri Kapsamında Beslenme İmkanları Azalan Sokak Hayvanları İçin Beslenme Noktalarına Mama Bırakıyor.Korona Virüs Tehdidi Nedeniyle Sokaklardaki İnsan Yoğunluğunun Azalması Sebebiyle Sokak Hayvanlarının Aç Kalmaması İçin Çameli Belediyesi İlçenin  Muhtelif Yerlerine Mama Bırakıyor. Bu Zor Zamanlarda Minik Dostlarımızın Yanındayızdiyen Çameli Belediyesi  Onları Yalnız Bırakmayalım..Hayatı Paylaştığımız Diğer Canlılara Karşı Sorumluyuz. Birgün Değil Her Gün Korunmaya, Sevgiye Ve Şefkate İhtiyaçları Var.

 

 

“Can Dostlarımız İçin Mama Dağıtımı Yapıyoruz diyen Başkan Arslan , “Alınan Tedbirler Nedeniyle Artık İnsanlar Dışarı Çıkamadığından, Sokak Hayvanlarının Yiyecek Bulma İhtimali De Giderek Zayıflıyor. Şartlar Onlar İçin De Hayli Zorlayıcı. Bu Süreçte Sokak Hayvanlarımızı Unutmuyoruz Ve Beslenme Çalışmaları Yapıyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.