Çameli belediyesinden kiracılarına müjde!

DENİZLİ 10.04.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli belediyesinden kiracılarına müjde!

Çameli Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında İçişleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genelgeleri ile faaliyetlerini durduran, mülkiyeti Çameli Belediyesine ait işyerinden kira almayacak.   ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ Konuya ilişkin açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bu zorlu süreçte kiracılarımızın yanındayız Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemizde yaşanan corona virüsü salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik genelgesi ile faaliyetlerini durduran, belediyemizin kiracılarından kapalı kaldığı süre boyunca kira ödemeyecektir. Umarım aldığımız bu karar bir sürede de olsa esnafımızı rahatlatır'' ifadelerini kullandı.

Çameli Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında İçişleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genelgeleri ile faaliyetlerini durduran, mülkiyeti Çameli Belediyesine ait işyerinden kira almayacak.

 

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bu zorlu süreçte kiracılarımızın yanındayız Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemizde yaşanan corona virüsü salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik genelgesi ile faaliyetlerini durduran, belediyemizin kiracılarından kapalı kaldığı süre boyunca kira ödemeyecektir. Umarım aldığımız bu karar bir sürede de olsa esnafımızı rahatlatır'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.