Çameli Belediyesine İki Başkan Yardımcısı

DENİZLİ 22.11.2019 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Belediyesine İki Başkan Yardımcısı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Selma Tutgun ve Yazı İşleri Müdürü Mesut Demirel  getirildi.   Türk kadınının toplumda daha çok yer alması gerektiğine dikkat çeken Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Hayatın her alanında olması gereken kadınlar, siyasette de etkin rollerde bulunması gerekiyor. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyi, kadın haklarının uygulanmasında ve toplumda edindikleri rollerle belirlenmektedir. Çağdaş, modern ve özgürlükler ülkesi olmanın en önemli şartlarından birisi kadının toplumda hak ettiği yeri almasıdır. Çameli Belediyesi olarak her zaman bunun farkında örnek hizmetlerde ve çalışmalarda bulunduk. Selma Tutgun ve Mesut Demirel yeni görevleriyle Belediyemize ve Çameli’mize çok önemli hizmetlerde bulunacaktır. Belediyemize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.   SELMA TUTGUN KİMDİR   1987  yılında Çameli’nin  Gökçeyaka Mahallesinde doğan Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun, ilk öğrenimini Gökçeyaka Mahallesinde , Orta Öğrenimini  Atatürk Ortaokulunda ve lise eğitimini Çameli Çok Programlı  Lisesi’nde yaptı. Siyasi Hayatına 2011Yılında Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliği 2014 Yerel Seçimlerinde Çameli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeliği, 2018 Yılında Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde tekrardan Çameli Belediye Meclis Üyeliğine seçildi 2019 Yılı Kasım Ayında ise Çameli Eylem Grubu Derneği ( Çamyeg )Kurulu üyeliği seçilerek saymanlık görevine devam etmektedir Belediye Başkan Vekili, Divan Kâtibi, Encümen Üyeliğin görev aldı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Teknik Başkan Yardımcısı olarak görevine getirildiBaşarılı bir iş Kadını, siyasetçi olan Tutgun Evli 2 Çocuk Annesi olup Orta Seviyede İngilizce bilmektedir.     MESUT DEMİREL KİMDİR    1979 Burdur Doğumlu İlkokulu İstiklal İlkokulunda Ortaöğrenimini Bahçelievler,Liseyi  Endüstri Meslek lisesi Anadolu Üniversite Açık Öğretim mezunu Türk Silahlı Kuvvetlerinde uzun dönem görev yapan Demirel 2006 yılında dünyevine girerek 3 çocuk babasıdır. Çameli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevi yapan Demirel Çameli Belediye Başkanı Tarafından asli görevi uhdesinde kalmak üzere  İdari Başkan Yardımcısı görevine getirildi.      

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Selma Tutgun ve Yazı İşleri Müdürü Mesut Demirel  getirildi.

 

Türk kadınının toplumda daha çok yer alması gerektiğine dikkat çeken Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Hayatın her alanında olması gereken kadınlar, siyasette de etkin rollerde bulunması gerekiyor. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyi, kadın haklarının uygulanmasında ve toplumda edindikleri rollerle belirlenmektedir. Çağdaş, modern ve özgürlükler ülkesi olmanın en önemli şartlarından birisi kadının toplumda hak ettiği yeri almasıdır. Çameli Belediyesi olarak her zaman bunun farkında örnek hizmetlerde ve çalışmalarda bulunduk. Selma Tutgun ve Mesut Demirel yeni görevleriyle Belediyemize ve Çameli’mize çok önemli hizmetlerde bulunacaktır. Belediyemize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.

 

SELMA TUTGUN KİMDİR

 

1987  yılında Çameli’nin  Gökçeyaka Mahallesinde doğan Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun, ilk öğrenimini Gökçeyaka Mahallesinde , Orta Öğrenimini  Atatürk Ortaokulunda ve lise eğitimini Çameli Çok Programlı  Lisesi’nde yaptı.

Siyasi Hayatına 2011Yılında Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliği 2014 Yerel Seçimlerinde Çameli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeliği, 2018 Yılında Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde tekrardan Çameli Belediye Meclis Üyeliğine seçildi 2019 Yılı Kasım Ayında ise Çameli Eylem Grubu Derneği ( Çamyeg )Kurulu üyeliği seçilerek saymanlık görevine devam etmektedir Belediye Başkan Vekili, Divan Kâtibi, Encümen Üyeliğin görev aldı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Teknik Başkan Yardımcısı olarak görevine getirildiBaşarılı bir iş Kadını, siyasetçi olan Tutgun Evli 2 Çocuk Annesi olup Orta Seviyede İngilizce bilmektedir.

 

 

MESUT DEMİREL KİMDİR 

 

1979 Burdur Doğumlu İlkokulu İstiklal İlkokulunda Ortaöğrenimini Bahçelievler,Liseyi  Endüstri Meslek lisesi Anadolu Üniversite Açık Öğretim mezunu Türk Silahlı Kuvvetlerinde uzun dönem görev yapan Demirel 2006 yılında dünyevine girerek 3 çocuk babasıdır. Çameli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevi yapan Demirel Çameli Belediye Başkanı Tarafından asli görevi uhdesinde kalmak üzere  İdari Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.