Çameli Beyaza Büründü

DENİZLİ 04.01.2018 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Beyaza Büründü

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış, yerini yine kara bıraktı.   Çameli'de kar'ın yağdığını duyan vatandaşlar kar topu oynamak için sokaklara çıkarak gönüllerince eğlendi Yeniden karın heyecanı yaşayan vatandaşlar, bol bol selfie çekti. Vatandaşlar "Biz de bu yılın ilk karıyla tanışmanın keyfini çıkartıyoruz" dedi.   Kar nedeniyle Çameli'nde hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü.Meteoroloji ilçe genelinde gece saatlerinde don tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış, yerini yine kara bıraktı.

 

Çameli'de kar'ın yağdığını duyan vatandaşlar kar topu oynamak için sokaklara çıkarak gönüllerince eğlendi Yeniden karın heyecanı yaşayan vatandaşlar, bol bol selfie çekti. Vatandaşlar "Biz de bu yılın ilk karıyla tanışmanın keyfini çıkartıyoruz" dedi.

 

Kar nedeniyle Çameli'nde hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü.Meteoroloji ilçe genelinde gece saatlerinde don tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.