Çameli Böyle Daha Güzel

DENİZLİ 14.03.2020 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Böyle Daha Güzel

Denizli'nin Çameli İlçesi girişine yerleştirilen İngilizce yazılı "I LOVE YOU ÇAMELİ" yazısı şehrin selfiye noktası olarak hizmete girdi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, selfiye noktasının ilçeye aynı zamanda görsellik kattığına dikkat çekti.   İlçeye estetik ve simgesel anlamlar kazandırabilmek için çalışmalarını sürdüren Çameli  Belediyesi, bu kapsamda ilçeyi kent görselleri ile donatmaya devam ediyor. Çameli  Belediyesi tarafından, ilçe girişine “I  LOVE ÇAMELİ” yazısı hazırlatılarak yerleştirildi. Çameli  İlçesinin tanıtımına katkı sunacak olan "I LOVE ÇAMELİ" yazısı ilçeyi ziyarete gelenlerin önünde fotoğraf çektirerek paylaşabilecekleri bir noktaya yerleştirildi. İlçe girişinde taş kaide üzerine yerleştirilen alan ilçenin selfie noktası olarak belirlendi.     "I LOVE YOU” EN ÇOK ÇAMELİ’YE YAKIŞIYOR   Gece aydınlatması da yapılan yazılar ilçeye renk kattı. Tanıtımına büyük katkısı olacağı düşünülen yazının önünde ilk fotoğrafı ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan paylaştı.     Görenlerin hayranlığını kazanan uygulama, Çamelililerin yanı sıra ilçe dışından gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor vatandaşlar,  "I LOVE YOU" yazısı en çok Çameli’ye yakıştı" dedi.

Denizli'nin Çameli İlçesi girişine yerleştirilen İngilizce yazılı "I LOVE YOU ÇAMELİ" yazısı şehrin selfiye noktası olarak hizmete girdi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, selfiye noktasının ilçeye aynı zamanda görsellik kattığına dikkat çekti.

 

İlçeye estetik ve simgesel anlamlar kazandırabilmek için çalışmalarını sürdüren Çameli  Belediyesi, bu kapsamda ilçeyi kent görselleri ile donatmaya devam ediyor. Çameli  Belediyesi tarafından, ilçe girişine “I  LOVE ÇAMELİ” yazısı hazırlatılarak yerleştirildi. Çameli  İlçesinin tanıtımına katkı sunacak olan "I LOVE ÇAMELİ" yazısı ilçeyi ziyarete gelenlerin önünde fotoğraf çektirerek paylaşabilecekleri bir noktaya yerleştirildi. İlçe girişinde taş kaide üzerine yerleştirilen alan ilçenin selfie noktası olarak belirlendi.

 

 

"I LOVE YOU” EN ÇOK ÇAMELİ’YE YAKIŞIYOR

 

Gece aydınlatması da yapılan yazılar ilçeye renk kattı. Tanıtımına büyük katkısı olacağı düşünülen yazının önünde ilk fotoğrafı ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan paylaştı.

 

 

Görenlerin hayranlığını kazanan uygulama, Çamelililerin yanı sıra ilçe dışından gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor vatandaşlar,  "I LOVE YOU" yazısı en çok Çameli’ye yakıştı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.