Çameli buz kesti!

DENİZLİ 06.12.2019 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli buz kesti!

Denizli’de kışın en soğuk geçen ilçelerinden olan Çameli’de bugün hava sıcaklığı -5 ila 9 derece arası değişirken hava puslu ve rüzgar doğudan 8 km/sa şeklinde esiyor. Çameli’de, sabah saatlerinde ilçe merkezinde -4 derece yüksek kesimlerde -7 dereceyi bulan hava soğuklu buzlanma ve don olayına neden oldu.   Çameli’de soğuk hava dalgası nedeniyle termometreler eksi dereceleri gösterdi. Yoldaki su birikintilerinin donduğu ve araçların camlarının buzlandığı Çameeli'de  hava soğukluğunun önümüzdeki haftaya kadar devam edeceği öğrenildi.     Yetkililer;  sabah erken saatlerde ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma olayına karşı vatandaşları uyarırken, havaların soğuması ile birlikte Çameli’de akşamın ilk saatlerinde, sokaklar bomboş kalmaya başladı. Çameli Tarım İlçe Müdürlüğü ise önümüzdeki birkaç gün daha gece ve sabah saatlerinde etkisini gösterecek olan soğuk hava nedeniyle zirai don tehlikesi olduğunu belirtti. Çiftçilerin bu konuda gerekli önlemleri almaları istendi.     SAYAÇLAR UYGUN BİR ŞEKİLDE KORUNMALI Sayaçların, kalın yün kumaş, boru kılıfı, izocam gibi parçalarla sıkıca sarılarak muhafaza altına alınması konusunda uyarıda bulunan yetkililer, ayrıca varsa muhafaza sandıkları da talaşla doldurulmalı uyarısını yaptı. Sayaç donmaları ve sayaç bağlantıları ile vanalardan su sızmalarına karşı dikkatli olunmalıdır.” ifadelerini kullandı.   Çameli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli’de kışın en soğuk geçen ilçelerinden olan Çameli’de bugün hava sıcaklığı -5 ila 9 derece arası değişirken hava puslu ve rüzgar doğudan 8 km/sa şeklinde esiyor. Çameli’de, sabah saatlerinde ilçe merkezinde -4 derece yüksek kesimlerde -7 dereceyi bulan hava soğuklu buzlanma ve don olayına neden oldu.

 

Çameli’de soğuk hava dalgası nedeniyle termometreler eksi dereceleri gösterdi. Yoldaki su birikintilerinin donduğu ve araçların camlarının buzlandığı Çameeli'de  hava soğukluğunun önümüzdeki haftaya kadar devam edeceği öğrenildi.

 

 

Yetkililer;  sabah erken saatlerde ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma olayına karşı vatandaşları uyarırken, havaların soğuması ile birlikte Çameli’de akşamın ilk saatlerinde, sokaklar bomboş kalmaya başladı. Çameli Tarım İlçe Müdürlüğü ise önümüzdeki birkaç gün daha gece ve sabah saatlerinde etkisini gösterecek olan soğuk hava nedeniyle zirai don tehlikesi olduğunu belirtti. Çiftçilerin bu konuda gerekli önlemleri almaları istendi.

 

 

SAYAÇLAR UYGUN BİR ŞEKİLDE KORUNMALI

Sayaçların, kalın yün kumaş, boru kılıfı, izocam gibi parçalarla sıkıca sarılarak muhafaza altına alınması konusunda uyarıda bulunan yetkililer, ayrıca varsa muhafaza sandıkları da talaşla doldurulmalı uyarısını yaptı. Sayaç donmaları ve sayaç bağlantıları ile vanalardan su sızmalarına karşı dikkatli olunmalıdır.” ifadelerini kullandı.

 

Çameli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.