Çameli'de 1 ev ve odun deposu yandı...

ASAYİŞ 13.10.2018 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de 1 ev ve odun deposu yandı...

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde bir ev ve odun deposu yandı, çıkan yangın maddi hasara neden oldu.   Kalınkoz mahallesi'nde bulunan İsmail Kefe'ye ait olduğu belirlenen odun deposunda gece bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi depo sahibi İsmail Kefe yaptı ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede yangın rüzgarında etkisiyle eve sıçradı.     Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangının çevre evlere sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Söndürülen yangın maddi hasara neden oldu.     Depo içerisinde kimse bulunmadığını söyleyen İsmail Kefe, "Çocuklar gelip 'İsmail amca duman çıkıyor' dedi. Odun deposundaki odunlar alttan tutuşmuş. Hortumu açıp ilk müdahaleyi yaptım ve itfaiyeye haber verdim. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Yaklaşık 4- 5 ton odun vardı" dedi.    

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde bir ev ve odun deposu yandı, çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

 

Kalınkoz mahallesi'nde bulunan İsmail Kefe'ye ait olduğu belirlenen odun deposunda gece bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi depo sahibi İsmail Kefe yaptı ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede yangın rüzgarında etkisiyle eve sıçradı.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangının çevre evlere sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Söndürülen yangın maddi hasara neden oldu.

 

 

Depo içerisinde kimse bulunmadığını söyleyen İsmail Kefe, "Çocuklar gelip 'İsmail amca duman çıkıyor' dedi. Odun deposundaki odunlar alttan tutuşmuş. Hortumu açıp ilk müdahaleyi yaptım ve itfaiyeye haber verdim. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Yaklaşık 4- 5 ton odun vardı" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.