Çameli'de 10 Kasım Atatürk Anma Töreni düzenlendi...

GÜNDEM 10.11.2018 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de 10 Kasım Atatürk Anma Töreni düzenlendi...

Çameli’de Atatürk, ölümünün 80.yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle anıldı.   Çameli’de ilk anma töreni Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önündeki törene, Kaymakam İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, askeri ve mülki idare amirleri ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     Törene katılan protokol üyeleri ve diğer katılımcılar Belediye konferans salonunda devam eden ikinci tören programında, Çameli Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Öğrenci şiirleri, oratoryo ve video gösterimi ile devam etti.     Program Atatürk'ün vefatının 80. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.     Atatürk ilkokulu'ndaki anma programı ise okul bahçesinde öğrenci, öğretmenler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Çameli’de Atatürk, ölümünün 80.yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle anıldı.

 

Çameli’de ilk anma töreni Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önündeki törene, Kaymakam İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, askeri ve mülki idare amirleri ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Törene katılan protokol üyeleri ve diğer katılımcılar Belediye konferans salonunda devam eden ikinci tören programında, Çameli Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Öğrenci şiirleri, oratoryo ve video gösterimi ile devam etti.

 

 

Program Atatürk'ün vefatının 80. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.

 

 

Atatürk ilkokulu'ndaki anma programı ise okul bahçesinde öğrenci, öğretmenler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.