Çameli’de 15 Temmuz nöbeti

GÜNDEM 16.07.2018 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de 15 Temmuz nöbeti

Çameli Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçe halkı “Unutmadık, Unutturmayacağız" ‘’ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganıyla meydanlarda nöbet tuttu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde demokrasi şehitlerimizi ve tüm şehitlerimiz için vatan nöbeti Çameli’de devam ediyor. Çameli’nde saat 21:00’de Başlayan Denizli Mehteren ile birlikte Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşünden sonra Çameli Belediye Parkında Demokrasi Nöbeti Başladı. Programda saygı duruşu ve İstiklal marşı söylendi, dualar okundu. 15 Temmuz ile ilgili kısa film ve sinevizyon gösterisi yapıldı. 15 Temmuz sinevizyon gösterisinin sahnelendiği programda duygulu anlar yaşandı.15 temmuz gazilerinin darbe gecesi yaşadıkları anları anlattığı programda bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Çameli Belediyesi Park Bahçesinde gerçekleşen Programda Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer, Cumhuriyet Savcısı Taner Gül,Cumhuriyet Savcısı Gamze Ankaralı,İlçe Hakimleri Semih Soykan, ,İlçe Protokolü, STK Temcilciler, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, Çameli Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Muhtarlar ve binlerce Çameli’li vatandaş katıldı. Demokrasi Nöbetine katılım oldukça yoğun olup etkinlik alanı dolup taştı gelen misafirlere çay ikram edildi. “Bu iman gücü asla unutulmaz” Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tek yürek olan milletin, iman gücüyle, vatan sevgisiyle, bayrak aşkıyla, kardeşlik duygularıyla bütünleşerek,verdiği mücadele ve demokrasi zaferinin asla unutulmayacağını dile getirdi. Bu duygularla, daha güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda her alanda ülkece emin adımlarla ilerlerken, demokrasi ve milli birlik uğruna canını feda eden 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını kaydeden Şanylıer, “”azilerimize şifa dileklerimle güzel bir ömür temenni ediyorum” dedi.   “İnşaAllah devletimiz bir daha böyle sıkıntı yaşamaz”   Törende bir konuşma yapan Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı devletin, milletin baki kalması için hep birlikte can vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andıklarını dile getirdi. Danacı, “Gazilerimizden Allah razı olsun. İnşallah devletimiz bir daha böyle sıkıntılar yaşamaz. İnşallah o kara günleri bir daha görmeyiz. Bu millet bir oldu, tek oldu. Hiçbir etnik köken, hiçbir siyasi parti, hiçbir ayrımcılık gözetmeden, o gün birlik olup bu memleketi tekrardan düşmanın elinden kurtarmıştı. Düşman ise Türkiye Cumhuriyeti'nin üniformasının altına saklanıp Fetullah Gülen terör örgütü denen aşağılık caninin casusları, yetiştirmiş olduğu karanlık odaklarıydı. İnşallah rabbimiz onları öbür dünyada cezalandıracak, biz buna eminiz" diye konuştu. “Nöbet gece başladı" 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla yapılan 3 günlük nöbet tutma etkinliğinin 16 Temmuz Pazartesi gece yarısına kadar sürecek  

Çameli Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçe halkı “Unutmadık, Unutturmayacağız" ‘’ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganıyla meydanlarda nöbet tuttu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. seneyi devriyesinde demokrasi şehitlerimizi ve tüm şehitlerimiz için vatan nöbeti Çameli’de devam ediyor. Çameli’nde saat 21:00’de Başlayan Denizli Mehteren ile birlikte Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşünden sonra Çameli Belediye Parkında Demokrasi Nöbeti Başladı. Programda saygı duruşu ve İstiklal marşı söylendi, dualar okundu. 15 Temmuz ile ilgili kısa film ve sinevizyon gösterisi yapıldı. 15 Temmuz sinevizyon gösterisinin sahnelendiği programda duygulu anlar yaşandı.15 temmuz gazilerinin darbe gecesi yaşadıkları anları anlattığı programda bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Çameli Belediyesi Park Bahçesinde gerçekleşen Programda Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer, Cumhuriyet Savcısı Taner Gül,Cumhuriyet Savcısı Gamze Ankaralı,İlçe Hakimleri Semih Soykan, ,İlçe Protokolü, STK Temcilciler, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, Çameli Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Muhtarlar ve binlerce Çameli’li vatandaş katıldı. Demokrasi Nöbetine katılım oldukça yoğun olup etkinlik alanı dolup taştı gelen misafirlere çay ikram edildi.

“Bu iman gücü asla unutulmaz”

Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tek yürek olan milletin, iman gücüyle, vatan sevgisiyle, bayrak aşkıyla, kardeşlik duygularıyla bütünleşerek,verdiği mücadele ve demokrasi zaferinin asla unutulmayacağını dile getirdi. Bu duygularla, daha güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda her alanda ülkece emin adımlarla ilerlerken, demokrasi ve milli birlik uğruna canını feda eden 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını kaydeden Şanylıer, “”azilerimize şifa dileklerimle güzel bir ömür temenni ediyorum” dedi.

 

“İnşaAllah devletimiz bir daha böyle sıkıntı yaşamaz”

 

Törende bir konuşma yapan Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı devletin, milletin baki kalması için hep birlikte can vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andıklarını dile getirdi. Danacı, “Gazilerimizden Allah razı olsun. İnşallah devletimiz bir daha böyle sıkıntılar yaşamaz. İnşallah o kara günleri bir daha görmeyiz. Bu millet bir oldu, tek oldu. Hiçbir etnik köken, hiçbir siyasi parti, hiçbir ayrımcılık gözetmeden, o gün birlik olup bu memleketi tekrardan düşmanın elinden kurtarmıştı. Düşman ise Türkiye Cumhuriyeti'nin üniformasının altına saklanıp Fetullah Gülen terör örgütü denen aşağılık caninin casusları, yetiştirmiş olduğu karanlık odaklarıydı. İnşallah rabbimiz onları öbür dünyada cezalandıracak, biz buna eminiz" diye konuştu.

“Nöbet gece başladı"
15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla yapılan 3 günlük nöbet tutma etkinliğinin 16 Temmuz Pazartesi gece yarısına kadar sürecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.