Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

DENİZLİ 28.10.2019 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Cumhuriyet Meydanı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. Düzenlenen Törene, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay , Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Garnizon Komutanı Hamza Çil Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmen ve Öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katıldı.     ÇAMELİ'LİLİ ŞEHİTLER ANITI Tören sonrası Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Büstü'nün her iki yanında Çanakkale'de şahadete ulaşan Çameli'li Kahramanlarımız ve Vatanımızı savururken Şahadete Ulaşan Çameli'li kahramanlarımızın ismi yazıldığı Anıtı ziyaret ettiler.   Cumhuriyetimizin 96. Yıl Kutlamaları Yarın Saat:10.00’da Çameli Belediyesi Kapalı Pazar yerinde Gerçekleştirilecektir.    

Çameli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Cumhuriyet Meydanı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi. Düzenlenen Törene, Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay , Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Garnizon Komutanı Hamza Çil Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmen ve Öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katıldı.

 

 

ÇAMELİ'LİLİ ŞEHİTLER ANITI

Tören sonrası Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Büstü'nün her iki yanında Çanakkale'de şahadete ulaşan Çameli'li Kahramanlarımız ve Vatanımızı savururken Şahadete Ulaşan Çameli'li kahramanlarımızın ismi yazıldığı Anıtı ziyaret ettiler.

 

Cumhuriyetimizin 96. Yıl Kutlamaları Yarın Saat:10.00’da Çameli Belediyesi Kapalı Pazar yerinde Gerçekleştirilecektir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.