Çameli’de 65 yaş üstü vatandaşlar dışarıda

DENİZLİ 31.05.2020 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de 65 yaş üstü vatandaşlar dışarıda

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar bugün üçüncü defa sokağa çıktı. Çameli’de sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, kimisi alışveriş yaptı, kimisi parkta otururken, kimileride hasret giderdi. Denizli’de korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, saat 14.00'da başlayan izinle sokağa çıktı. 65 yaş ve üstü vatandaşlar onlar için ayrılan bugün ki izin günlerini, dolaşarak, alışveriş yaparak geçiriyor. Sosyal mesafe kurallarına riayet eden 65 yaş üstü vatandaşlar zaman zaman duygulandıkları görüldü.     Çameli’de 65 yaş ve üstü bazı vatandaşlar, çıkış saatleri olan 14. 00 beklemeden evlerinden dışarı çıktı. Caddede yürüyüş yapan Servet Eriş ,"35 gündür evdeydim. Benim için sorun değildi. Ben 73 yaşındayım. Günler sonra dışarı çıkmak güzel. Ama bize hafta da bir gün az, bize belli bir gün daha verseler daha iyi olur” dedi.     "KEYFİMİZ YERİNDE" 70 yaşındaki Adem  Akyol,  3’üncü haftamızda yürüyüşe çıktık. Ayaklarımız kilitlendi. Bastonla çıktım. Allah büyüklerimizden razı olsun. Bu izni bize verdiler. Keyfimiz yerinde, evde torunlara bakıyordum. Torunlarım bugün izinli olduğumu akşama kadar gez toz bize dondurma al dediler. Onlara kıyamadım, berbere gidip ilk önce tıraş olacağım, manava gidip torunlara meyve ve markete giderek dondurmalarını alacağım” dedi.     "YÜRÜYÜŞ YAPIP EVİME GİDECEĞİM" Gülizar Çağdaş " 2-3 aydır çıkmıyorum. Bugün ilk kez çıktım. Her şeyimizi çocuklar getiriyor. Bir zamanlar çocuklarımız bize muhtaçtı şimdi biz onlara muhtacız. Bugün dışarı çıkmamıza izin verdiler, bende biraz yürüyüş yapıp evime gideceğim" dedi.     66 yaşındaki Turgut Yıldız " Aylardır evdeyim. Evdeyken ev işleri ile ilgileniyordum. Eşimle hiç kavga etmezdik ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor eşim yemek yapar ben bulaşıkları yıkarım. Şimdi çıktım spor yapmak istedim. Sağlığıma dikkat ediyorum. Evde kalmaya devam edeceğim."     "BİZİM GİBİ YAŞLILARI GÖRÜNCE AĞLAŞTIK" Çameli Belediyesi parkına gelen Mehmet Akkan; "1 aydır evdeyim. Evde bunaldım. Çıkınca dua ettim. Hürriyetime kavuştum. Bizim gibi yaşlıları görünce birlikte ağlaştık." dedi.   31 Mayıs Emlak vergilerinin son ödeme günü olduğu için bazı vatandaşlar ATM’lerde para çekerek Belediyenin tahsilat servisinde veznelere vergi borcu ödedi.  

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar bugün üçüncü defa sokağa çıktı. Çameli’de sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, kimisi alışveriş yaptı, kimisi parkta otururken, kimileride hasret giderdi.


Denizli’de korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, saat 14.00'da başlayan izinle sokağa çıktı. 65 yaş ve üstü vatandaşlar onlar için ayrılan bugün ki izin günlerini, dolaşarak, alışveriş yaparak geçiriyor. Sosyal mesafe kurallarına riayet eden 65 yaş üstü vatandaşlar zaman zaman duygulandıkları görüldü.

 

 

Çameli’de 65 yaş ve üstü bazı vatandaşlar, çıkış saatleri olan 14. 00 beklemeden evlerinden dışarı çıktı. Caddede yürüyüş yapan Servet Eriş ,"35 gündür evdeydim. Benim için sorun değildi. Ben 73 yaşındayım. Günler sonra dışarı çıkmak güzel. Ama bize hafta da bir gün az, bize belli bir gün daha verseler daha iyi olur” dedi.

 

 

"KEYFİMİZ YERİNDE"

70 yaşındaki Adem  Akyol,  3’üncü haftamızda yürüyüşe çıktık. Ayaklarımız kilitlendi. Bastonla çıktım. Allah büyüklerimizden razı olsun. Bu izni bize verdiler. Keyfimiz yerinde, evde torunlara bakıyordum. Torunlarım bugün izinli olduğumu akşama kadar gez toz bize dondurma al dediler. Onlara kıyamadım, berbere gidip ilk önce tıraş olacağım, manava gidip torunlara meyve ve markete giderek dondurmalarını alacağım” dedi.

 

 

"YÜRÜYÜŞ YAPIP EVİME GİDECEĞİM"

Gülizar Çağdaş " 2-3 aydır çıkmıyorum. Bugün ilk kez çıktım. Her şeyimizi çocuklar getiriyor. Bir zamanlar çocuklarımız bize muhtaçtı şimdi biz onlara muhtacız. Bugün dışarı çıkmamıza izin verdiler, bende biraz yürüyüş yapıp evime gideceğim" dedi.

 

 

66 yaşındaki Turgut Yıldız " Aylardır evdeyim. Evdeyken ev işleri ile ilgileniyordum. Eşimle hiç kavga etmezdik ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor eşim yemek yapar ben bulaşıkları yıkarım. Şimdi çıktım spor yapmak istedim. Sağlığıma dikkat ediyorum. Evde kalmaya devam edeceğim."

 

 

"BİZİM GİBİ YAŞLILARI GÖRÜNCE AĞLAŞTIK"

Çameli Belediyesi parkına gelen Mehmet Akkan; "1 aydır evdeyim. Evde bunaldım. Çıkınca dua ettim. Hürriyetime kavuştum. Bizim gibi yaşlıları görünce birlikte ağlaştık." dedi.

 

31 Mayıs Emlak vergilerinin son ödeme günü olduğu için bazı vatandaşlar ATM’lerde para çekerek Belediyenin tahsilat servisinde veznelere vergi borcu ödedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.