Çameli'de ahır yangını!

ASAYİŞ 20.07.2020 - 18:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de ahır yangını!

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen ahır yangınında tonlarca yem ve saman kül oldu.   Yangın, bugün öğle saatlerinde Çameli İlçesi Karabayır Mahallesi’nde Erol U.’ya ait ahırda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde büyükbaş hayvanların ve besilikte kullanılan tonlarca saman, yonca otu ve yem bulunan Erol U.’ya ait ahırda yangın çıktı. Yangına müdahale eden mahalleli başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi.     Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yanan saman ve yemler ile yanmayan kısımlar iş makineleri tarafından birbirinden ayrılarak yangının büyümesi önlendi. Kontrol altına alınan yangın soğutma çalışmaları sonucunda söndürüldü.   Çıkan yangında ahırda büyükbaş hayvanların telef olmaması teselli olurken, hayvan besiliğinde kullanılan tonlarca saman, yonca otu ve yem kül oldu.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen ahır yangınında tonlarca yem ve saman kül oldu.

 

Yangın, bugün öğle saatlerinde Çameli İlçesi Karabayır Mahallesi’nde Erol U.’ya ait ahırda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde büyükbaş hayvanların ve besilikte kullanılan tonlarca saman, yonca otu ve yem bulunan Erol U.’ya ait ahırda yangın çıktı. Yangına müdahale eden mahalleli başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

 

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yanan saman ve yemler ile yanmayan kısımlar iş makineleri tarafından birbirinden ayrılarak yangının büyümesi önlendi. Kontrol altına alınan yangın soğutma çalışmaları sonucunda söndürüldü.

 

Çıkan yangında ahırda büyükbaş hayvanların telef olmaması teselli olurken, hayvan besiliğinde kullanılan tonlarca saman, yonca otu ve yem kül oldu.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.