Çameli'de ahırda çıkan yangın korkuttu

ASAYİŞ 17.09.2019 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de ahırda çıkan yangın korkuttu

Denizli Çameli İlçesi’nde Ramazan Kök’e ait ahırda çıkan yangın yanında bulunan eve ve ormanlık alana sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.    Edinilen bilgiye göre;  bugün saat 13.30 sıralarında Elmalı Mahallesi Kötürüm Mevkiinde Ramazan Kök' e ait olduğu bildirilen ahırda yangın çıktı. Yangının ihbarı üzerine Çameli, Kirazlıyayla itfaiye ekipleri ve Orman işletme söndürme ekipleri olay yerine sevk edildi.     Yangına müdahale eden ekipler ahırın yanında bulunan eve ve ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ahır içerisinde bulunan ot ve samanların yangında yandığı ve kullanılmaz hale gelirken, ahır içerisinde hayvanların bulunmaması nedeniyle her hangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Çameli İlçesi’nde Ramazan Kök’e ait ahırda çıkan yangın yanında bulunan eve ve ormanlık alana sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.

 

 Edinilen bilgiye göre;  bugün saat 13.30 sıralarında Elmalı Mahallesi Kötürüm Mevkiinde Ramazan Kök' e ait olduğu bildirilen ahırda yangın çıktı. Yangının ihbarı üzerine Çameli, Kirazlıyayla itfaiye ekipleri ve Orman işletme söndürme ekipleri olay yerine sevk edildi.

 

 

Yangına müdahale eden ekipler ahırın yanında bulunan eve ve ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ahır içerisinde bulunan ot ve samanların yangında yandığı ve kullanılmaz hale gelirken, ahır içerisinde hayvanların bulunmaması nedeniyle her hangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.