Çameli’de arıcılarla istişare toplantısı gerçekleşti

DENİZLİ 17.06.2020 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de arıcılarla istişare toplantısı gerçekleşti

Çameli’de gezgin ve ilçedeki mevcut arıcıların sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantı gerçekleşti. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı sosyal mesafeye uygun şekilde gerçekleşti. Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Tarım İlçe Müdürü Durmuş İvgin, Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak Dalaman, İlçe Tarım Müdürlüğünden Tekniker Veli Türk ve Arıcılar katıldı.     Toplantıda İlçedeki arıcılığın durumu, geleceğe dair çalışmaları, arı hastalıkları ve mücadele yöntemleri çalışmaları hakkında sunum gerçekleşti. İlçede, basra aşılaması ve aşılamayla nasıl verimli bal üretimi gerçekleşeceğini anlatan Dalaman İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Tekniker Veli Türk, İlçe ‘de hangi mahallelerde basra aşılamasının yapılacağını çam balı arıcılığına katkılarını ilçedeki arıcıların bal üretimi için uzak mesafelere gitmesine gerek kalmadığını daha fazla bal üretmek için Basra ilaçlamaları hakkında bilgi verdi.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ İlçemiz de bal üretimi yapan arıcılarımıza her konuda destek vermek istiyoruz. Arıcılık faaliyetlerin her yıl gelişiyor. Ormanlık alan olarak potansiyelimiz yüksek, daha kaliteli bal ve üretim için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Çameli’de gezgin ve ilçedeki mevcut arıcıların sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantı gerçekleşti.


Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı sosyal mesafeye uygun şekilde gerçekleşti. Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Tarım İlçe Müdürü Durmuş İvgin, Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak Dalaman, İlçe Tarım Müdürlüğünden Tekniker Veli Türk ve Arıcılar katıldı.

 

 

Toplantıda İlçedeki arıcılığın durumu, geleceğe dair çalışmaları, arı hastalıkları ve mücadele yöntemleri çalışmaları hakkında sunum gerçekleşti. İlçede, basra aşılaması ve aşılamayla nasıl verimli bal üretimi gerçekleşeceğini anlatan Dalaman İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Tekniker Veli Türk, İlçe ‘de hangi mahallelerde basra aşılamasının yapılacağını çam balı arıcılığına katkılarını ilçedeki arıcıların bal üretimi için uzak mesafelere gitmesine gerek kalmadığını daha fazla bal üretmek için Basra ilaçlamaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ İlçemiz de bal üretimi yapan arıcılarımıza her konuda destek vermek istiyoruz. Arıcılık faaliyetlerin her yıl gelişiyor. Ormanlık alan olarak potansiyelimiz yüksek, daha kaliteli bal ve üretim için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.