Çameli'de Atatürk'ü anma töreni düzenlendi

DENİZLİ 10.11.2019 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Atatürk'ü anma töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. Yılı Çameli’de düzenlenen törenle anıldı.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım 2019 tarihinde saat 09.05’te başlayıp Çameli Belediye Konferans Salonunda anma ve etkinlik programı düzenlendi.     10 Kasım 2019 Pazar günü saat: 09.00’da çelenklerinin Ata’mızın manevi huzuruna sunulmasıyla başlayan tören, saat 09.05’te sirenlerin çalınması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sonlandı. Çelenk sunma töreninin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Meydanındaki anma töreni programına katılan protokol üyeleri ile katılımcılar bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve özlemle Ata’mızı andı.     Çameli’de düzenlenen  anma törenine katılanlar ilginç bir olaya da şahitlik etti. Sirenlerin çalmasıyla birlikte alana koşarak gelen bir kedi, törene katılanlarla birlikte kısa süren saygı duruşunu gösterip alandan ayrıldı.     Düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Didem Dinç Özay, Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı saat 09.30 Çameli Belediye Konferans Salonunda Gerçekleşti Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Çameli Ortaokulu Müzik Öğretmeni eşliğinde Atatürk Konulu Gösteri ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle ilçe ’de şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Çameli Belediyesi Parkı Önünde Öğrencilerin hazırlamış olduğu 10 Kasım ile ilgili resim sergisi düzenlendi.    

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. Yılı Çameli’de düzenlenen törenle anıldı.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım 2019 tarihinde saat 09.05’te başlayıp Çameli Belediye Konferans Salonunda anma ve etkinlik programı düzenlendi.

 

 

10 Kasım 2019 Pazar günü saat: 09.00’da çelenklerinin Ata’mızın manevi huzuruna sunulmasıyla başlayan tören, saat 09.05’te sirenlerin çalınması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sonlandı. Çelenk sunma töreninin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Meydanındaki anma töreni programına katılan protokol üyeleri ile katılımcılar bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve özlemle Ata’mızı andı.

 

 

Çameli’de düzenlenen  anma törenine katılanlar ilginç bir olaya da şahitlik etti. Sirenlerin çalmasıyla birlikte alana koşarak gelen bir kedi, törene katılanlarla birlikte kısa süren saygı duruşunu gösterip alandan ayrıldı.

 

 

Düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Didem Dinç Özay, Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı saat 09.30 Çameli Belediye Konferans Salonunda Gerçekleşti Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Çameli Ortaokulu Müzik Öğretmeni eşliğinde Atatürk Konulu Gösteri ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle ilçe ’de şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Çameli Belediyesi Parkı Önünde Öğrencilerin hazırlamış olduğu 10 Kasım ile ilgili resim sergisi düzenlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.